- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz Degeczi #26709 üzenetére
Köszi a részletes választ. Alapvetően asszem az a különbség kettőnk között, hogy nekem a Calibre e-könyvek készítésére van belőve, neked meg a könyveid katalogizálására, és a kettő más feladat. Sose küldtem eszközre könyvet közvetlenül, így az 1-es pontod hasznos infó.
Van amúgy mintám, de ma már nem akarok ezzel szórakozni. Majd ha lesz kedvem, próbálgatom még, de mint írtam, nekem olvasáshoz elég a balra rendezés. A libriben vettem amúgy az e-könyveket, és elválasztósan jelennek meg Play Könyvekben, de ha behúzom Calibrébe és átdobom AZW3-ba, akkor eltűnik róla az elválasztás. Majd ha valamikor még szenvedek vele, lehet, hogy megkereslek privátban, és akkor átbeszélhetjük.
És akkor itt visszatérhetünk az eredeti problémámra, ezt még megkérdezném, mert hátha tudod rá a választ:
Hogyan lehet Calibrével nulláról (Wordből) olyan formátumot előállítani, ami megosztható, és a Kindle tökéletesen kezeli, magyarul rendezhető az eszközön balra és sorkizártan is (vagyis megy az enhanced typesetting), és tudja az elválasztást is. Ha erre van workflow, az érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- iPad Pro 11 M4 256GB Wi-Fi fekete színben tokkal dobozában
- Használt, de műszakilag hibátlan Pocketbook Basic Lux 3 magyar e-book olvasó - 1 év bolti garival! -
- Apple iPad 9th gen 64GB Wi-Fi Silver / Ezüst
- Apple iPad 10th gen 64GB Wi-Fi Blue / Kék Apple garancia 2025.02.08 + 1 év szavatosság
- Ujszeru Samsung galaxy tab s9+ 5G 12/512GB 2 ev garancia + extrak
- Eladó/cserélhető gyönyörű iPad 7.generáció, Wifi+Cellular, 97% gyári akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest