Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• driv4r
    aktív tag

Értem, de azért.

‘Azt érzem a homage órákkal kapcsolatban, hogy le tudják rombolni a viselőjükről alkotott képet, elképzelés.’

Azt kell szerintem eldöntened, Neked mi a fontosabb: a) a viselő (Te) vagy b) a mások által a ‘viselőről alkotott kép, elképzelés’.

Ha az előbbi, akkor probléma megoldva.

Ha az utóbbi, akkor az nem egészséges, de azt a képet azért lehet árnyalni is.

Aki nem tudja, mi a különbség a hamisítvány és az hommage között, magát minősíti szerintem:

‘a többi, eredeti dolgom is csak hamisítvány és én sem az vagyok, akinek addig gondoltak.’

Szerintem a ‘ki vagyok én’ vs ‘kinek gondolnak’ egy alapvetően érdekes kérdés, kb. az egyik legfontosabb egy ember rövid életében, sok minden következik a kettő egymásnak feszüléséből.

De túl rövid az élet ezen és az egész hommage kérdésen rugózni, több nap, mint kolbász, több óra, mint maradék napjaink, ezért lehetőleg szerezd meg mindet Pokémon kártya jelleggel, ha máshogy nem, fejben. Nekem például nagyon szép tematikus kollekcióim vannak az agyamban és a szívemben.

Pro tipp: nem tudom, Neked kik vannak a ‘jobb társaságban’, én gyakran szoktam az én jobb-rosszabb társaságaimat meghökkenteni, megbotránkoztatni, már csak edukációs jelleggel is, pl. váratlan, a ‘szabályokat’ felrúgó / átértelmező óraviselési gyakorlatokkal. Egy ötezer forintos csoffadt óra csodákat tud művelni a leggázabb parvenü / highbrow körökben is, ha szereted és ezt a szeretetedet ki tudod fejezni nekik is érthető módon, mondjuk utóbbi a szűk keresztmetszet. Egy idő után biztos nem fognak a hamisítvány / másolat kérdésen filózni, de szerintem addig se nagyon, ezt inkább Te gondolhatod.

Az imént Dr. Driv4r horológia lélektani tanácsait hallották, rövid reklám után folytatjuk műsorunkat.

Új hozzászólás Aktív témák