Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Relaxmpv
csendes tag
Én is kíváncsi voltam rá, hogy milyen ennyiért, a felső kép közepén lévő, világos számlapos típust megrendeltem. Megérkezett a héten.
Megéri az árát, akinek tetszik ez a dizájn. Olyan, mint a fotókon, nem becsapás. Öntött tok ellenére még szálcsiszolást is próbáltak a oldalára tenni. A számlap struktúrája, az indexek és a mutatók is rendben vannak, a szíj és a csat meglepően jó minőségű és nagyon kényelmes. Vékony csuklónál azért lehet gond. 17,5cm-es csuklómnál az első lyuk a jó, tehát csak bővíteni tudnám.
Nem tudom, milyen gyártmány az automata szerkezet, de nem mp. stoppos, viszont állítás nélkül is napi 10s-on belül jár.
Az óra könnyű, a tok mérete viszont 45/15mm, igen vastag, de olyan a mérete, mint amiről másolták. Ezt vegye figyelembe, akinek ez fontos. Az üveg domború és nagyítós. Lünetta forgatható, recézése is rendben.Összességében elégedett vagyok vele, ár-értékben teljesen megfelelő, ennyiért szíjat kapni. A fekete tokosoktól azért óvakodnék, mert kopásra biztosan hajlamosak, ebben a kategóriában még nincs PVD bevonat. A koronák ezeknél nem is feketék. Ajánlom annak, akinek tetszik a Seamaster Planet Ocean dizájnja, ennyit bőven megér, nem fog csalódni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- ArenaRacer Dark Desert 2 Black/Blue - Bontatlan - 5év gari!
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Jura Impressa C5 automata kávéfőző
- Akvárium tisztító berendezés új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest