Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• k.soma

senior tag

válasz cskamacska #624 üzenetére

Már vagy 1 éve toltam non-steam-es KF-el 2-3 haverommal karöltve a játékot, Garena-n keresztül (vagyis virtuális LAN). Belevertünk vagy 3-400 órát, LAN-okon visszatérő játék volt, most láttuk, hogy le van árazva steamen, megvettük 2-en egy barátommal. Na most azt hittük, hogy ugyan úgy egyszerűen egymásra tudunk majd csatlakozni. De most ő megcsinálja a listen szervert, és 50 alkalomból 5x enged rácsatlakozni, úgy hogy ezalatt végig fut a szerver és csak a lobby van, nem indult el a játék.

Úgy tudjuk megcsinálni a csatlakozást, hozzáteszem ez a "megoldás" csak növeli az esélyét a csatlakozásnak, hogy mielött felmennék a szerverére, csinálok egy listen szervert, egyedül letolok egy kört, aztán kilépek, és általában elsőre csatlakozik az ő szerverére. Volt már, hogy dedikált szervert is csináltam meg listen szervert is, és csak akkor jött össze a csatlakozás. Ha ezt nem teszem meg akkor tényleg 50x kell próbálkoznom, mire felcsatlakozik. Mapváltásnál ugyan ez van, elölről kezdődik a dolog. Tört játékkal nem voltak sosem ilyen problémáink, ezért fordulok hozzátok. Sokan "Server is not responding." hibának mondják, mert ha steam-ből nézed a szervert amin fent van az illető, akkor ezt írja ki, játékban néha kiírja a map nevét meg a játékosok létszámát, de pinget nem mindig. IP-re csatlakozásnál sem viselkedik másképpen a játék.
    Hozzáteszem azt is, hogy más dedikált szerverre a szerverkeresőből elsőre csatlakozik, mindenféle mókolás nélkül, csak mi jobban szeretünk adminok lenni a saját szerónkon.

Portforwarding megvan neki is, nekem is. DMZ be van állítva nála is meg nálam is.

Várjuk az ötleteket. :R :P

Sejtésünk pedig az, hogy a Tripwire vagy Gamespy szervere nem működik megfelelően egy új szerver létrehozásakor vagy a rá való csatlakozáskor..

Új hozzászólás Aktív témák