- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oregremete03
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Gondban lennék és segítséget kérnék/kérnénk.
Haverral próbálnánk játszani non-steames Killing Floorral, viszont sok a gondunk.
Sikerült megcsinálnunk a játékot, megy is szépen, vagyis ment.
Mivel alapjáraton kevés pálya volt, gondoltuk leszedjük a map packot hozzá... Itt kezdődtek a gondok, eltűntek a perkek.
Perk nélkül a játék meg nem ér semmit. Hát kezdjünk el okoskodni... mit tudtunk mást tenni mint, hogy patcheljük.
Nagy hiba volt: Ezután a játékban már nem tudtunk egymáshoz csatlakozni, sőt a saját szerveremhez sem tudtam, ugyanis eddig is csak dedikáltan tudtuk megoldani. Indítottam egy dedikált szervert és oda csatlakoztunk mindketten.
De ez sem működött már. Addig szórakoztam, míg találtam egy KF Steam Update-et, ami visszaállítja a játékot alaphelyzetbe, peccsek nélkül. Most így megint tudunk dedikáltan játszani, de peccsek és perkek nélkül.Ha valaki tudja hogy lehet megoldani, hogy a patch is felmenjen, legyenek perkek is és minden szuperül menjen, megköszönném.
Akár ide vagy pü-be is jöhetnek az üzik.Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák

- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- DDR1, DDR2, DDR3 RAM bazár, 512mb-1gb-2gb
- Samsung 990 EVO Plus 2TB - 5 év garancia
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest