Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
kicsitomi88
őstag
MA 6 órát dolgoztam ingyé, szívességbe. Így sokkal lassabban telt az idő. Hétvégén úgy néz ki semmi PH!, este megyek Kincsemhez, holnap kirándulunk, este Demjén koncert, holnapután szalonnasütés, hétfőn megint ingyenmunka( Sátorokat szoktunk állítani lakodalmakhoz meg rendezvényekhez, a főnök egyben önkormányzati képviselő is, mivel falunapok vannak azért ingyen odaadja a sátrat, amit persze szívességből felállítunk 1000+ Mˇ2
).
Na átmegyek mamimhoz, csinált nekem lekváros gombócot
Asszonyka meg kap Milkát, mogyorósat meg fehércsokis citromosat. Este nézünk South Parkot, nagyon imádja.
Jajj, olyan büszke voltam rá valamelyik nap. 1: Átment anatómiából szigorlaton
2: Már hetel óta kérte, hogy nézzem meg a nyomtatóját én meg vagy éppen lusta voltam, vagy éppen elfelejtettem. Egyszer csak írja MSNen, hogy nem kell mert megcsinálta, csak másik LPT portra kellett állítani. Hát nem édi? Múltkor azé megkérdezte, hogy a DVD író olvas e. 
csőőőőő
Aktív témák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Macska topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Óra topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- Bivaly erős 10 magos Dell Latitude 5430 (12.gen Core I7 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Apple Watch Ultra 2 Natur Titanium, Alpine Loop szíj, még 9 hó gari Emag vásárlás
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).