Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
onlineair
tag
válasz
RedCactus #78 üzenetére
Az a baj hogy a BT billek nagyon drágák... ráadásul az angol kiosztáson kevesebb is a billentyűzet így pl az í-nek nincs helye... valami kombinációval kell előhívni. Így inkább maradtam a vezetékes megoldásnál. Lett volna 1500-2000ft-ért is több féle bill. tok, de magyar feliratozás nélkül... akkor még matricát beszerezni, azokat méretre vágni stb stb...szinte még többre jött volna ki.
Nem tudom hogy melyik meríti jobban az akkut a BT vagy hogy kábellel van összekötve, talán közel azonos.
Esetleg OTG HUB-al meg lehet oldani hogy még a töltőt is rá lehessen dugni, de nekem jó így is.
Amúgy elég sok idő mire feltöltődik teljesen, nem mértem de kb 5 óra vagy még több, de erősebb töltővel biztos lehetne ezt csökkenteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- OLED TV topic
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- iPad 9gen 256GB WIFI+CELLULAR tokkal, töltővel
- Eladó iPad Pro 11 hüvelykes (2. generációs)
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest