- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
válasz
Peterzon94 #15150 üzenetére
Ez a Rasasi érdekesnek tűnik. Írok pm-et.
-
tibbike01
őstag
Idén nyáron ki, mit fog használni?
Nekem Guerlain Homme EDP jár a fejemben, ez jó választás lehet? Nem akarok túl aquás irányba elmenni.
-
tibbike01
őstag
TF Oud Wood-ról jut eszembe a Versace Oud Noir-t próbáltátok már?
Douglesben próbáltam, kb ugyanolyan mint a TF Oud Wood, csak gyengébb intenzitással, de ugyanúgy megvan a balzsamossága, fássága. Nagyon hasonlít a 2 illat és nekem alapvetően bejön, de egy 100milis kiszereléssel szerintem nem tudnék együtt élni.Túlságosan tolakodónak érzem.
-
tibbike01
őstag
-
tibbike01
őstag
Akinek van új üveges Guerlain Homme EDP-je az tudna nyilatkozni a tartósságáról? Mennyit bír? Milyen erős?
-
tibbike01
őstag
A Mancera parfümökről mi a véleményetek úgy általánosságban? Egész baráti áron vannak a 120milis EDP-k.
Ez lenne a niche belépőszintje? -
tibbike01
őstag
Interlude decant-ot keresek
nagyon kíváncsi lettem.
-
tibbike01
őstag
-
tibbike01
őstag
Montale-nek melyik a legjobb illatjai? Mit érdemes kipróbálni?
-
tibbike01
őstag
válasz
susrev88 #14590 üzenetére
A Hermesnek van Fraiche változata, ami egy kissé lágyabb. Írtak róla itt a fórumon, keresd vissza.
Én amúgy csak öltönyös (esküvő, szallagavató..stb) hordom a TdH-t. Mindennap, munkába szerintem sok lenne. De ez csak az én véleményem.
A Luna Rossa az valóban Jolly joker
-
tibbike01
őstag
Az új Issey Miyake-t próbáltátok már? Szerintem nagyon betalált, de inkább tavaszi-nyári illat.
-
tibbike01
őstag
Az én ajánlatom a Rassasi Zebra és az Al Haramain l'aventure. Hasonló a két a illat és tutira nyerőek. Frissek, vagányak, tartósak.
-
tibbike01
őstag
válasz
FerNandor #14230 üzenetére
Mindig mosolygok, amikor a Chromeot említitek. Szerintem nagyon átlagos, izzadásgátló, tusfürdő illata van. Én biztosan nem kapnám fel rá a fejem, ha valakin megérezném, de még csak nem is emlékeznék rá.
Persze ez csak az én véleményem.
Egyszer próbáld ki, hogy a Douglasbe az egyik csuklódra Chromeot a másikra Terre D Hermest fújsz. Majd egész nap szaglászod. Kíváncsi vagyok, hogy a nap végére melyikre mondanád azt, hogy "na ez parfüm." De egy Guerlain is megteszi.
-
tibbike01
őstag
Törökország - Antalaya reptéri duty free. Tegnap éjszaka.
Most szagoltam először eredeti Aventust (eddig csak klónokat próbáltam) sokkal füstösebb és kevésbé szintetikus mint a klónok, viszont maga az illat majdnem ugyanaz.
Xerjoff Mefisto-ra nagyon kíváncsi voltam. A jobb csuklómra az kerül. Iszonyatosan jó illat, szinte belemászik az orromba és simogatja.
Volt még 1 márka, amiknek elfelejtettem a nevét, ugyanebben a "drága" sarokban volt. Fehér dobozban volt a parfüm, amin egy arany színű kígyó volt. Maga a parfüm üvege egyszerű fehér téglatest. Nem tudja valaki a nevét? Nagyon nem volt rossz illat...mindenki arra volt rágerjedve.
-
tibbike01
őstag
Ha már volt szó izzadásgátlókról, ti milyen sampont használtok? Én most bosszantottam fel magam a head & shoulders classic clean samponon, hogy mennyire vacak és még a fejbőröm is viszket tőle...
-
tibbike01
őstag
-
tibbike01
őstag
válasz
HurkaLES #12513 üzenetére
Fura ez, nekem pl az azzaro és a davidoff cool water lenne az utolsó parfüm, amit használnék. Ettől a 2 parfümtől (és talán még az acqua di giotól) nincs unalmasabb, sablonosabb, elcsépelt semmitmondó illat. Szerintem. Végül is örülnöm kellene, hogy sokan használják.
-
tibbike01
őstag
válasz
Mukucs #11365 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok, meg a Rasasi Hawas-ra. Kár, hogy ezekből nem lehet mintát kapni.
-
tibbike01
őstag
válasz
tonermagus #11328 üzenetére
Ezek közül szerintem csak a Bentley tartós. A többi félórás parfüm és hiába tetszik az illata, ha senki nem érzi rajtad, sőt még te magad sem érzed kis idő múlva.
Szerintem keresgélj még, pl: Cartier Declaration.
-
tibbike01
őstag
Csak nekem új, hogy vannak Armaf parfümök notinon?
-
tibbike01
őstag
válasz
-secret- #11245 üzenetére
Szerintem nem olcsó. Ha úgy nézzük 9ezer - 100ml, amiből ettől tartósabb, minőségibb parfümöket is lehet venni.
Pl: Daarej 100ml - 6k, LALIQUE 100ml - 7k, MontBlanc Legend Intense teszter - 8.6k...stb.Meg lehet nézni a tartósságukat. Még ha tetszik is a mex illata, ami egyébként cologne, 20 perc múlva semmit sem érzel belőle. Teljesen felesleges megvenni az ilyet. Ez az én véleményem.
-
tibbike01
őstag
A 4 évszakos gumira szokták mondani, hogy se nyáron se télen nem teljesít jól
Én mindig is úgy voltam vele, hogy a sampon és a tusfürdő 2 különböző dolog, különböző összetevőkkel, különböző elvárásokkal, mint ahogy a fogrém a fogakra, az izzadásgátló a hónalja van kitalálva. De persze ez csak az én személyes véleményem. -
tibbike01
őstag
válasz
Ron Swanson #11031 üzenetére
Nagyon jó illat. Felhőben és tartósságban a legjobb klón. Brutál erős. Illatban szerintem ez a sorrend azokból, amiket próbáltam:
1. Afnan supremacy silver
2. Armaf club de nuit intense
3. AL HARAMAIN L´AventureDe mind a 3 remek illat.
A Rassasi Zebrat és a Reyane Insurrection ii pure még hátra van. Őket is ki szeretném próbálni.Én beleszerettem az Aventusba, csak a pénztárcám nem bírja el.
-
-
tibbike01
őstag
válasz
Piftuka #10944 üzenetére
Igen, erről az illatról beszéltem. Ennyiért vicc, simán veri a designer illatokat minőségben, tartósságban és illatban egyaránt.
Hétvégén voltam a Müllerben szaglászni, kipróbáltam a Hugo Boss The Scent illatot az Azzaro Chrome-ot (ez most úgy is felkapott a fórumon). Mindkettő vicc volt a daarejhez szokott orromnak.Keress rá a fórumon a Daarej szóra, sok mindenkinek van, hátha valaki a környékeden lakik és meg tudod illatozni.
-
tibbike01
őstag
Update: 2 hét után is azt tudom mondani, hogy a Daarej nagyon jól teljesít, baromi jó illat és eddigi életem legjobb vétele volt. 2 fújást még a nap végén is lehet érezni. Dicséretet is kaptam rá.
-
tibbike01
őstag
válasz
HurkaLES #10915 üzenetére
De miért haragszol ezért a notinóra? Egyszerűen csak sétálj arrébb...elitparfum.hu; luxoryshop.hu...stb
Árukeresőt is biztosan ismered. Olyan ez mintha egy piacon sétálnál és a legolcsóbb helyen vennél meg valamit. Ott sem haragszol valakire, aki drágán ad valamit. Lassan 2018-ban élünk.Amúgy a kérdésedre a válasz: ha rendelsz valamit, ami ingyen szállítással van, onnantól ingyen lesz a szállítás és bármit dobhatsz még a kosárba.
-
tibbike01
őstag
válasz
tonermagus #10906 üzenetére
Nincs ezzel sem baj. Nekem mindkettő van és mindkettőt imádom.
-
tibbike01
őstag
válasz
Ron Swanson #10882 üzenetére
Mit rendeltél?
-
tibbike01
őstag
válasz
Ron Swanson #10872 üzenetére
Eleve az butaság, hogy 27ezret fizetsz 50ml illatért, holott 24ezerért 100ml is kaphattál volna.
-
tibbike01
őstag
válasz
tonermagus #10867 üzenetére
Azzaro Chrome és Davidoff.
-
tibbike01
őstag
válasz
tonermagus #10863 üzenetére
Úgyis az utolsó két parfüm lesz majd a kedvenced, ha nem is egyből de egy idő után biztos.
Egyszer megunod a focimeccs utáni öltözőben keringő dezodor illatotpersze ez szubjektív vélemény.
-
tibbike01
őstag
Én parfümöt csak a https://www.luxoryshop.com ról rendelek. Szerintem a legolcsóbb és sosem csalódtam még bennük.
-
tibbike01
őstag
Cartier Declaration, Guerlain Homme, Terre D Hermes, Mont Black Legend Intense.
Én ezektől a még designer kategóriába eső illatoktól "indultam be" és jöttem rá, hogy léteznek igazán jó, minőségi illatok. Ekkor indult el a lavina
Dougles, Müllerben illatozhatóak.
Eros, Invictus, Boss Botled, Versace eau fraîche, Chrome...ezek az első lépcsők, ha ezek megvoltak, akkor jöhet a fenti 4 illat és rájössz, hogy az első lépcsős illatok viccesek
-
tibbike01
őstag
válasz
freelanced #10711 üzenetére
Próbáld ki az Armaf Club de Nuit Intense parfümöt. Mindenki fogja érezni körülötted és te magad is érezni fogod egész nap.
-
tibbike01
őstag
Nem értem miért lepődtök meg a papírra fújáson...én sem szeretem, de nem lepődök meg. Ha nem lenne papír csík hogyan mutatna neked illatot az eladó? Hogyan próbálnál ki többet...és igen az első löket durva a parfümökből, de valahogy mégis tudod hogy ez pl: Terre vagy Burbary London.
-
tibbike01
őstag
válasz
sonkabence #10677 üzenetére
Armaf Club de Nuit Intense volt belőle mintám innen a fórumról kaptam, ha érdekel meg tudom adni a kontaktot.
Az illat egyébként nagyon intenzív, nagyon tartós citrusos Aventus klón. Nekem bejött és tényleg elég belőle 1 fújás mert eszméletlen erős és nagy a felhője is.
-
tibbike01
őstag
Parfüm bőrre? Ruhára? Bőrön eldörzsölve? Hány fújás? Hová?
Ezekkel ti hogy vagytok?
En általában kettőt fújok nyakra előröl és hátulról egyet. Néha plusz egy fújás a csuklómra, amit eldörzsölök. -
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Megtörtént életem első vak rendelése és egyből 2 parfümöt rendeltem és egyiket sem bántam meg.
Afnan supremacy silver A legjobb Aventus klón amit eddig éreztem (Club de Noit Intense és L'aventure al Haramain próbáltam). Tartóssága, felhője és a minősége is nagyon rendben van. Egyedül az üveg kivitelezése silány, de nem bánom, ha ilyen illat jön ki belőle.
Rassasi Daarej Ezt itt a fórumon olvastam, hogy sokaknak bejött, hát nekem is. A fragranticas illatjegyeket én sem érzem ki belőle, de valami hihetetlen jó illata van. Édeskés de mégis férfias, szúrós, Arabos
Notinórol rendeltem, a 2x100ml parfüm alig került 15ezerbe.
(azóta valamelyest drágult a 2 parfüm)
-
tibbike01
őstag
Próbálta már valaki az Afnan Supremacy Silver parfümöt? Mit gondoltok róla?
-
tibbike01
őstag
Van valakinek tapasztalata a http://parizsparfumhaz.hu/ oldallal?
CH Good Girl ajándékcsomagot szeretném tőlük megrendelni.
Jó áraik vannak. -
tibbike01
őstag
válasz
freelanced #10433 üzenetére
Ahh eszembe jutott még egy brutál 40 év feletti komoly, szivaros parfüm: Cartier - Declaration
Ez nézd meg, tetszeni fog! -
tibbike01
őstag
válasz
freelanced #10433 üzenetére
A Terre D Hermes-t is kipróbálhatod vagy a Burberry London-t, bár utóbbi nem a tartósságáról híres.
-
tibbike01
őstag
Barátnőmet szeretném meglepni valami klassz illattal mikulásra.
Tudnátok ajánlani illatokat? Eddig YSL Manifestot használt. Nem szereti a "brutál" parfümöket, mint pl a Dior poison. -
tibbike01
őstag
válasz
sarkanyolo2 #10413 üzenetére
Hogy lehet Notinora kupont szerezni?
-
tibbike01
őstag
Van itt valakinek Reyane Insurrection Pure II parfüme?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest