Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
Még mindig azt mondom, hogy 13.5k-ért tökéletes nyári parfüm ez ->
Guerlain Homme L'Eau Boisée -
tibbike01
őstag
válasz Talala #26253 üzenetére
Simán jó, 2-3 fújás és bírja a napot. Nem atomfegyver de még délután is érezni.
A Guerlain alul van értékelve, nagyon jó illataik vannak, szép összetevőkkel.
Most voltam a Neroliba kipróbálni Sedleyt, sejtettem hogy nem lesz kedvemre, ugyanolyan átlagosan semilyen, mint a többi PdM, egy Xerjoff Torino21 vagy MFK acqua celestica forte kenderbe veri....
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz Elektrosokk #26348 üzenetére
Annó nekem is az Amouage illtatai voltak igazán átütőek. Tényleg jól működnek és nincs kispórolva belőlük semmi! A Memoir nagy kedvencem, de nem illik hozzám, majd talán idősebb koromba.
-
tibbike01
őstag
válasz Elektrosokk #26355 üzenetére
Jubi, Refi, Epic, Interlude 3x, Honour, Journey. Az újakból csak párat, a sötét és világos zöldet, azok nem jöttek be, olyan semmilyenek.
Amúgy a Jubi is kurva jó, nagyon összetett érett illat. Folyamatosan változik.[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Szerintetek a Mefisto viselhető irodába vagy sok oda? Ez a nyári-kánikula illatom, de az irodában klímával fix 28 fok körül van.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz dirtboy86 #26424 üzenetére
Nekem egy 2015-ös példányom van
-
tibbike01
őstag
válasz Phiotr #26468 üzenetére
Douglesben fizetni kell az eladókat, az üzlet helységet, a reklámot, a tesztereket...stb. Illetve megtehetik, hogy drágán adják, mert így is veszik.
Egy mezei webshopban semmi ilyen nincs.A Media Marktban is drágábbak a cuccok, mint bármelyik webshopban, de a termék maga ugyanaz.
-
tibbike01
őstag
Ki melyiket választja ~100ezer ftból?
a, 2 illat, egy télre-őszre és egy tavasz-nyárra a felső kategóriából. Pl egy üveg Xerjoff Naxos és egy üveg Nishane Hacivat és egész évben premium minőségben illatozok.
b, egy rakat arab klón kb 7-8 üveg, mindenféle, alkoholos szintetikus erős szerek, melyek próbálnak hasonlítani a nagyokra, de a varázslat minden esetben elmarad, persze cserébe van egy rakat üveg a polcon.
Mindkét művelet kb 100ezer ft.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz Jhonny06 #26512 üzenetére
Én 3 sávot mondanék.
1. 10ezer körüli arab klónok és dm rossmann illatok.2. 10-40ezerig az ismert designerek, Versace, Dior, Armani, Boss, Issay miyake...de itt már kezd beköszönni a belépő niche pl Montale/Mancere, Maison Margeila, L'artisan, Alelier Cologne...stb. Itt már van, ami megéri a pénzt, de a legtöbbje könnyen túlhypeolt és túlárazott.
3. 40ezertől felfelé, MFK, Nishane, Xerjoff, Amouage, Byredo, Creed...stb, az igazi nagy ágyúk. Persze ezek nem a Nerolis árak, hanem KM-es és FB csoportos.
Van 4. szint is, de azt nem írom (pár hete írtam a Cherry Gardenes utamról).
Speciel én 30ezerért vettem 100ml Byredo Oud Immortelt és 44ezerért, 95ml 2015ös Xerjoff Mefistot.
-
-
tibbike01
őstag
A második részével abszolut nem értek egyet. Az Aventust még senkinek sem sikerült leutánozni, elérni azt a varázslatot, amit a Creed tett és a pár ezer forintos Arab vackokból is hiányzik a minőség, pont az, ami a csavart adja, amitől felkapod a fejed, hogy hékás ez itt egy lédús ananász itt mellettem...na ez az, amit meg kell fizetni.
Példával, Coca Cola Aventus, a többi kóla izű üdítő...színre stimmel...
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz Safranek #26618 üzenetére
Jaa mondjuk én régi motoros vagyok. Én még a mufitól kapott 2017-es Aventussal vagyok ellátva. Bárhol bármikor viselem (általában esküvő, ballagás...stb eseményeken), mindig jönnek, hogy brutális illatom van. Mondjam meg, hogy mi ez.
Sosem volt még ilyen illatom. Egyikre sem kaptam ennyi dicséretet.
A mostani batcheket, csak papír csíkon ismerem, Neroliban próbáltam. Tényleg nem nagy kalandok, pláne az új cologne.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz Misogi #26690 üzenetére
Egy próbát megérhet, olcsón: Issey Miyake Fusion D'issey EDT
vagy, ha még nem unod az Aventus vibet: Rasasi Rumz Al Rasasi 9325 Pour Lui Zebrade FB-on van 40ezerért 45ml Orto Parisi Terroni
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz Misogi #26800 üzenetére
A designer illatok több száz literes hordókban készülnek szinte teljesen szintetikus alapanyaokbol, olyan kb mint a gyógyszergyártás. Vegyi laborokban. Olyan, mint egy olcsó bor, mindig ugyanolyan, stabilan. Csak akkor változik, ha valamelyik összevetőt cseréled.
A nichenel ez máshogy van, mert ott a természetes összetevők nagyban befolyásolják a végkimenetelt. Mennyire volt csapadékos az év, a rózsát hollandiából vagy bulgáriából hozzák, milyen citromot használnak...stb. mint egy drága bor, az időjárástól, a szüret idejétől...stb függ.
Illetve a parfüm is üzlet, folyamatosan arra törekednek, hogy minél olcsóbban előállított terméket minél többért tudjanak eladni. Simán lehet, hogy drágán csinálnak pár száz litert beetetésnek, aztán fele annyiért...
Nekem a 2015-ös Mefistohoz egyik parfümöm sem fogható. Este 8kor is pontosan ugyanaz az illat tombol rajtam, mint amit reggel kifújtam.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz dirtboy86 #26808 üzenetére
"Könnyen 100% pontosággal ismételhető"
na ja persze
Annyira jó lenne csinálni egy tesztet, hogy az erős alkoholos vegyszeres dupe parfümöket összehasonlítani egy az egyben az eredeti nagyágyúval és akkor rájönnétek, hogy a természetes, minőségi alapanyag másvilág.Igyál egy olcsó sört és egy drága sört, legyen minkettő lager típusú. Idd őket egymás után és figyelj.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Ma Byredo Gypsy Waterrel locsoltam magam. A feleségem nem győzőtt hozzámbújni
-
tibbike01
őstag
Mondjatok légyszi olyan designer illatokat, amiket érdemes kipróbálni. Kíváncsi lettem
-
tibbike01
őstag
válasz Jhonny06 #26842 üzenetére
Köszi! A nagyja megvolt. Tom Ford szerintem inkább niche mintsem designer.
Rochas Moustache nem volt rossz. John Varvatos, Habit Rouge, Burberry London, Channel Egoiste nekem végtelenül öreges. Issey Miyake régen szerettem, jó cucc.Narciso Rodriguez for Him, még nem próbáltam, de ránézek majd. Ez a Vera Wang for Men érdekesnek tűnik, de látom már nehezen beszerezhető.
Köszi mégegyszer.
Bár abban továbbra is kételkedek, hogy egy Xerjoff Torino21-et vagy Naxost, vagy egy MFK Gentle Fluidity Silver-t ezek hogyan fognak űberelni, de egy próbát megér.[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest