- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HurkaLES
tag
válasz
tibbike01 #12515 üzenetére
Nyárra nem volt más ötletem. De egyébként eddig tetszik. Pedig nem a kedvenceim a citrusos parfümök. Az eleje igazából nem jó. Viszont egy jó fél óra múlva egyre jobban tetszik. Sokkal kellemesebbe megy át. Plusz ami tetszik, hogy kB 4 órája fújtam magamra. Közben egy jó másfél órát fociztam. És még mindig intenzíven érezhető. A minden napokra tökéletes lesz. Aztán még egy bulis parfümöt akarok nézni jövő hónapban. De eddig nem nagyon van ötletem. Igazából olyat szeretnék ami intenzív rendesen érezhető és hosszan tartó. Kicsit felfigyelős illat. Ilyet tudnátok mondani esetleg? Lehet már sokszor kérdeztem ilyet, de szeretek ide járni csak szimplán olvasgatni is mert rengeteg új parfümöt látok itt meg sok újdonságot szóval mindig tudtok újat . Egyébként egyik ismerősöm most fog rendelni notinorol. És úgy tudnék 2-3 mintát is rendelni az ajánlatotokból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macrodroid
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest