Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati.Inc
tag
Ma reggel megjott a Sicily az Essenza-Nobile-rol.Rendeltem meg egy Fico di Amalfi mintat,mert mar kivancsi voltam regota,hogy milyen lehet es kaptam 3 masik mintat is melle
Szoval a bolttal teljesen meg vagyok elegedve,ez volt az elso rendelesem innen.Mancera Sicily: Teljesen vakon rendeltem csak az illatjegyek alapjan,de nem csalodtam benne.Nagyon eros citrusos a kezdes.Nekem narancs ugrik be,de mandarint es grapefruitot irnak mashol ami teljesen valos.A viragos vonal is ott van,ami az ido mulasaval eloterbe kerul,ez talan kicsit femininne teszi,de szerencsere nekem a boven vallalhato kategoria.Abszolut nyero nyari illat,mar most imadom
Mellesleg baromira tetszik ahogy a Mancera csomagolja a parfumjeit azzal a kis szutyovel
Aqua di Parma Fico di Amalfi: Nem rossz illat nyarra,de semmi extra.Nekem annyira nem jott be,mint ahany reviewban dicsertek.
Serge Lutens Un Bois Vanille: Nem volt meg szerencsem ST parfumhoz eddig,ez az elso es azt kell mondjam egesz kellemes.Nyarra nem fujnam magamra mert eleg edes vanilias,karamellas illat,de telen vagy osszel siman.
Diptyque Tam Dao: Nem is tudom,hogy errol mit irhatnek...Nagyon nem az en vilagom ez a keleties,tomeny illat.A gyomrom forog tole
A Gypsy Water-rol pedig nem irok mert azt szerintem mindenki ismeri,nekem is volt mar ezelott mintam belole
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LED világítás a lakásban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hálózati / IP kamera
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest