Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati.Inc
tag
Ma reggel megjott a Sicily az Essenza-Nobile-rol.Rendeltem meg egy Fico di Amalfi mintat,mert mar kivancsi voltam regota,hogy milyen lehet es kaptam 3 masik mintat is melle
Szoval a bolttal teljesen meg vagyok elegedve,ez volt az elso rendelesem innen.Mancera Sicily: Teljesen vakon rendeltem csak az illatjegyek alapjan,de nem csalodtam benne.Nagyon eros citrusos a kezdes.Nekem narancs ugrik be,de mandarint es grapefruitot irnak mashol ami teljesen valos.A viragos vonal is ott van,ami az ido mulasaval eloterbe kerul,ez talan kicsit femininne teszi,de szerencsere nekem a boven vallalhato kategoria.Abszolut nyero nyari illat,mar most imadom
Mellesleg baromira tetszik ahogy a Mancera csomagolja a parfumjeit azzal a kis szutyovel
Aqua di Parma Fico di Amalfi: Nem rossz illat nyarra,de semmi extra.Nekem annyira nem jott be,mint ahany reviewban dicsertek.
Serge Lutens Un Bois Vanille: Nem volt meg szerencsem ST parfumhoz eddig,ez az elso es azt kell mondjam egesz kellemes.Nyarra nem fujnam magamra mert eleg edes vanilias,karamellas illat,de telen vagy osszel siman.
Diptyque Tam Dao: Nem is tudom,hogy errol mit irhatnek...Nagyon nem az en vilagom ez a keleties,tomeny illat.A gyomrom forog tole
A Gypsy Water-rol pedig nem irok mert azt szerintem mindenki ismeri,nekem is volt mar ezelott mintam belole
-
Ati.Inc
tag
válasz
overclockerr #8253 üzenetére
Hermes Jardin Sur Le Nil-t is erdemes megszagolni ha zold friss illatra vagysz.
Szerintem nagyon jo nyari illat! -
Ati.Inc
tag
Érkezett ma 4 mintám First In Fragrance-től.
Mind a 4 fullra tele van,ami kellemes meglepetés1. Il Profumo - Othello
2. Histories de Parfums - Ambre 114
3. Bois 1920 - Sushi Imperiale
4. Parfum d'Empire - AziyadéEgyelőre csak az Ambre-t próbáltam ki és azt kell mondjam egész kellemes.Ha egy szóval kellene leírnom akkor púderesnek mondanám
Édes,de nem az a nagyon émelyítő,hanem finom vaníliás.Eddig nem tudtam milyen is az ámbra illata,de így elsőre határozottan tetszik!
A többit majd később próbálom ki.
-
Ati.Inc
tag
válasz
kk831228 #6264 üzenetére
Nekem mar tul sok...lassan rajovok,hogy nekem ezek a "keleties" illatok nem jonnek be
Mar csak meg kell tanulnom mik azok a tipikus osszetevok,amikbol ezeket eloallitjak es kerulni ezeket.
De meg igy is sokkal jobb,mint a Mancera Sand Aoud,mert az igazan gyomorforgatoLe is kellett mosnom magamrol,mert nem birtam elviselni.
-
Ati.Inc
tag
Nekem is ma erkezett meg 5 db minta,de nagyon melle nyultam,mert igazan egyik sem tetszik.Az en csomagomban is benne volt a Jubilation XXV
kk831228 : milyen a Pegasus?
-
Ati.Inc
tag
Mit jelent az,hogy erni hagyni egy parfumot?Hogyan?
-
Ati.Inc
tag
válasz
kk831228 #6165 üzenetére
A Reflection-t egyaltalan nem mondanam kifejezetten edesnek.Proba szintjen rendeltem mintat iparfumeriarol,de nekem annyira nem tetszik,hogy annyit kiadjak erte...Rajtam eloszor inkabb puderesnek es picit csiposnek erzodik,aztan ahogy szarad valik edesebbe,de nem az a nagyon gejl.
-
Ati.Inc
tag
Mar meg van egy ideje a Black Orchid,de nem sikerult eldontenem,hogy tetszik-e.Nekem ahogy nyit,az a nagyon eros viragos illat kicsit gyomorforgato
De aztan mikor mar szarad egesz jo,olyankor mar kevesbe erzem noiesnek.Valamint abszolut egy elegans oltozethez tudom elkepzelni,nem pedig a szurke hetkoznapokon.
A Purple Orchid-ot is neztem,viszont kifejezetten noi illatnak irjak igy azt mar vegkepp nem mertem bevallalni
Viszont amit legutoljara szagoltam TF az a Plum Japonais volt es iszonyu finom illat,telre eltudnam kepzelni. -
Ati.Inc
tag
Szerintetek a TF Black Orchid mennyire viselheto egy ferfinak?Vettem vakon egyet es nem tudom magamon igazan elviselni mert nagyon noiesnek erzem.Illetve hetkoznapokra sem az az illatt amit hordanek.
-
Ati.Inc
tag
válasz
Ati.Inc #5983 üzenetére
Elnézést de telefonról úgy látszik nem megy...A szerkesztési idő pedig lejárt.
Szóval Nerolitól rendeltem és ma érkezett meg a Cedrat Boise,pluszba még 3 db mintát kaptam.Histories de Parfums 1899 Hemingway
Mancera Aoud Blue Notes
Shay & Blue WatermelonsAz első kettő nekem nagyon tetszik viszont a harmadik túl nőies számomra.
-
Ati.Inc
tag
Bocsi lemaradt a kep
-
Ati.Inc
tag
Igen lehet ott basztam el,hogy en a sport verziora emlekeztem,de jovo het utan utazom es akkor a dutyban megszaglaszom a simat
Mas: Tom Ford Nerolibol nekem is van egy 5 ml mintam,nagyon jo nyarias illat es rajtam tovabb tart mint 6-7 ora.Eloszor probaltam nem igazan jott be mert csak a full szappan illatot ereztem,de ahogy szarad ugy lesz egyre jobb es jon elo a tobbi illat.
-
Ati.Inc
tag
Sziasztok
Eddig inkább csak olvastam a topikot és hála nektek sok jó parfümöt ismertem meg.
Rendeltem pár mintát iparfümériáról amik tegnap meg is érkeztek.Gondoltam írok mindegyikről véleményt (persze nagyon mély elemzést nem kell várni)
Prada Luna Rossa Sport: sok helyen hallottam róla jókat,de nekem egyáltalán nem jön be.Abszolút jellegtelen illat számomra.Szerencsére ez volt az egyetlen amiben csalódtam
Hermes Un Jardin Sur Le Nil: Baromi jó zöld illat,nagyon friss így nyáron tökéletes.Unisex szóval lehet nem mindenki tudná magán elképzelni.Először mikor a bőrömön volt nekem is furcsa volt egy pillanatig,de ahogy telt az idő,úgy tetszett meg egyre jobban,szóval biztos,hogy fogok venni egy üveggel.
Atelier Cologne Orange Sanguina: régóta szerettem volna megszagolni,mert Jeremy csatornáján láttam és tényleg kár lett volna kihagynom.Nagyon durva,frissen facsart narancs illat.Biztos vétel lesz ez is.
Aqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri: Huuuhh...
Nekem ez is nagyon megtetszett.Friss citrusos édes illat,amit viszont csak nyáron tudnék magamon elképzelni. Tartósságra talán nem a legjobb,de az illat...Nagyon finom
Mancera Cedrat Boise: Sokan az Aventussal hasonlitják össze és valóban van is hasonlóság.Biztos sokan megköveznek majd,de nekem az Aventus egyáltalán nem tetszett.Valahogy nem értem,hogy mire fel a hype ami körülötte van,de ízlések és pofonok...Viszont ez tetszik.Nagyon tartós illat (még ma reggel is éreztem a csuklómon),finomabb és édesebb mint a Creed.Valószínű,hogy beszerzős lesz a jövőben.
Na és az utolsó
Amouage Reflection: Nagyon nagyon jó illat,bár nekem először túl fás és füstös kicsit,de ahogy száradt úgy lett egyre jobb a bőrömön.Egyetlen oka amiért nem lesz valószínűleg vétel belőle,mert nem tudnám magamon elképzelni.Ezt az illatot inghez egy nagyon elegáns öltözékhez tudom elképzelni..egy menő klubban éjszaka esetleg.Ilyen körökben pedig nem mozgok olyan gyakran
De ezt leszámítva nagyon jó
-
Ati.Inc
tag
Sziasztok
Nagyon regota hasznalok Hugo Boss Bottled parfumot,kiprobaltam az Intense-t is valamint volt regebben Victor & Rolf Spicebomb (en imadtam,de nagyon sokan a kornyezetembol nem szerettek
).Az edes illatokat szeretem tehat es szeretnek tanacsot kerni a hozzaertobbektol,hogy milyen mas parfumok vannak amik hasonlitanak az elobb emlitettekre?
Elore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hálózati / IP kamera
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest