Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Két illatról szeretnék kérdezni, ezt a két illatot dezodor formájában rendeltem meg, és nem tudom hogy biztosan jól választottam -e:
-CHANEL Platinum Egoiste
-CHANEL EgoisteSajnos mintát nem lehetett rendelni belőlük, és ugye ezt már nem fogom tudni visszaküldeni, és dezodor formájában jó drága volt a kettő.
Életem során 1 parfümöm volt, azt nagyon szerettem hordani téli időszakra, az a Xerjoff Naxos volt, előtte kipróbáltam kb. 40 parfümöt 30.000-200.000 Ft között, és ezek tetszettek a legjobban, nem tudom hogy ezek mondanak -e nektek valamit:
1. Xerjoff Naxos
2. Fragrance Du Bois - Sahraa
3. Boadicea The Victorious Nemer
4. Amouroud - Himalayan Woods
5. Nasomatto - Black AfganoViszont már nem használok parfümöket, csak dezodorokat, és szeretnék abból is egy minőségi illatot választani, bár eléggé szűk a választék.
Jelenleg a Baldessarini Ambre dezodort használom, ami szerintem egy jó illat, de nem kiemelkedő. Viszont szívesen használom, ami nagy szó nálam.Tehát mi a véleményetek arról a két Chanel illatról? A Platinum-ot eléggé megosztó ahogy utána olvastam, szerintem a sima Egoiste tetszene nekem, de bizonytalan vagyok.
Köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest