- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandib0y
csendes tag
Sziasztok,
Fogási napló helyes kitöltése: a 8-37. oldalakra, a 38. oldalra, illetve a 42-43. oldalakra kell írnom bármit is abban az esetben, ha sehol nem tartottam meg halat? (mindig vissza szoktam engedni) A területek neveit, víztérkódjait be kell írni üresen hagyott halmennyiséggel?
Köszönöm!
-
Bandib0y
csendes tag
Sziasztok,
Feeder method horgászathoz szeretnék szerelékes dobozt vásárolni, amiben elfér minden jóság, amit kötelező jelleggel magammal kell hordanom. A Korda szerelékes doboza nagyon tetszik, de nem biztos, hogy nekem megér ennyit, ezért alternatívákat keresek.
Kinek mi vált be, melyiket ajánlott megvenni?
Köszönöm!
-
Bandib0y
csendes tag
Használt peca felszerelés/kiegészítő adás-vétel témában tudtok jó hirdetős oldalakat ajánlani, amelyek aktívan működnek, tehát nem évekkel korábbi hirdetések között lehet böngészni?
-
Bandib0y
csendes tag
Üdvözletem,
Finomszerelékes horgászathoz keresek táskát a cuccoknak, etetőknek, csaliknak.
Első körben ezt a szerelékes táskát néztem ki magamnak, de sajnos nincsenek róla vélemények. Szerintetek jó választás, vagy vannak bevált, ajánlott darabok erre a célra?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Overwatch 2
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Apple asztali gépek
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- ZIDOO médialejátszók
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest