- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
#13935616 #93302 üzenetére
Nálam annyi a különbség ,hogy az úszózást az elejétől fogva komolyabban akartam csinálni . A pergetés pedig megmaradt a vízen levés szeretetének. Ha úszózom és nem fogok halat vagy nem annyit mint terveztem felbasz az ideg , pergetésnél ez még sosem fordult elő. Hiába nem volt egész nap egy koppintásom sem akkor is jól éreztem magam és nem azon rágódtam egész nap meg este ,hogy mi volt a gond .
Ami biztos még egy botot veszek Nagy vízre mert oda puha a mostani . És akkor megvagyok . Talán még arra 1 orsó de nem tartom valószínűnek mert a Balzer bot igy felesleges lesz és azon számomra megfelelő orsó van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Béta iOS-t használók topikja
- Jövedelem
- Óra topik
- Petíció a Modern Warfare 2 dedikált szerverekért
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Cipő topic
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest