- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
Topikgazda
válasz
lakisoft #92834 üzenetére
hello itt is
Matchbottal kapcsolatban nekem kettővel van saját, vizes tapasztalatom az Italica Aria 2-6 és a 4-12 g-ossal, amik frissek. Az előbbi egy takony bot, nagyon lágy, nagyobb, 14+ úszóval lehet meghúzni dobáshoz, az utóbbival tavaly horgásztam Dömetavon, szépen dolgozott a 2-es ponty alatt. Nem olcsó kategória. Volt a kezemben szárazon Milo matchbot vagy három, egy barátomnak hoztam Szilárdtól, bitang botok, valami V3 volt az egyik. Iszonyat erő volt benne annak ellenére, hogy viszonylag lágy volt az eleje. Olcsóbb ársávban szerintem a Nevis botok nagyon jók, most nem tudom lesz-e rá bf valahol. Spiccbotra meg az Italica F200 pontyokra is jó, Milo-nak vannak jó botjai, de azok is drágák nagyon. Vannak a kínai spiccbotok, nekem is van 4, amikor 6m-ben olyanok mint az ostor
viszont a 2-3 kg-os pontyot meg tudod fogni velük, keszegre meg esélytelen annyira lassú. Tisza-feederre nincs ötletem, de gyanítom egy MH feeder oda elég lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Medence topik
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Philips Series 2200 EP2232/40 LatteGo automata kávégép, 1500W, 1.8L víztartály, 15 bar LatteGo eladó
- Vredestein Quatrac 4 évszakos 205/55 R16 91H TL 2023
- Műhely takarítás - DSO201 oszcilloszkóp
- Wüsthof AMICI Prémium 17cm-es Santoku/Rotoku kés // ÚJ // UTOLSÓ DARAB
- Eladó Electrolux LKR564200X Elektromos tűzhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest