Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
Topikgazda
válasz lakisoft #92834 üzenetére
hello itt is
Matchbottal kapcsolatban nekem kettővel van saját, vizes tapasztalatom az Italica Aria 2-6 és a 4-12 g-ossal, amik frissek. Az előbbi egy takony bot, nagyon lágy, nagyobb, 14+ úszóval lehet meghúzni dobáshoz, az utóbbival tavaly horgásztam Dömetavon, szépen dolgozott a 2-es ponty alatt. Nem olcsó kategória. Volt a kezemben szárazon Milo matchbot vagy három, egy barátomnak hoztam Szilárdtól, bitang botok, valami V3 volt az egyik. Iszonyat erő volt benne annak ellenére, hogy viszonylag lágy volt az eleje. Olcsóbb ársávban szerintem a Nevis botok nagyon jók, most nem tudom lesz-e rá bf valahol. Spiccbotra meg az Italica F200 pontyokra is jó, Milo-nak vannak jó botjai, de azok is drágák nagyon. Vannak a kínai spiccbotok, nekem is van 4, amikor 6m-ben olyanok mint az ostor viszont a 2-3 kg-os pontyot meg tudod fogni velük, keszegre meg esélytelen annyira lassú. Tisza-feederre nincs ötletem, de gyanítom egy MH feeder oda elég lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dyson akkumulátoros porszívók
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Noblechairs HERO Black/Platinum White gamer szék
- Állítható magasságú, motoros asztalláb - Gyerekzár + ütközésvédelem - 2 év magyar garancia! POSTA!
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Eladó Moulinex compact chef elektromos grill sütő
- Kültèri profi kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest