Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
horcsog
tag
válasz mdav88 #89401 üzenetére
Még egy lehetőség a kínaiak csináltak valami orsónak kinéző dolgot. Csak az egy szakma elvileg. De ha ez a helyzet akkor az mindig minden zsinórt csavarna , már amikor felrakod a dobra a zsinórt akkor és az üres próba dobásnál már jelentkezne a gond , vagy amikor csak üresen kitekered.
Nincs tapasztalatom ezekkel a kínai orsókkal nem tudom mennyire lehet ilyen eleve az orsó alkalmatlan a horgászatra. Nehéz elképzelni mert akkor hamar becsődölne az árusítása.
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz mdav88 #89401 üzenetére
Terhelés alatt is optimálisan működik az orsó? Lehet hogy a feszülő zsinór miatt pl. nem is forog az a görgő, vagy ilyesmi. Vagy pl. sérülés valamelyik gyűrűn, ami csak terhelés alatt jelentkezik/okoz gondot a zsinórnak. Valami ilyesmi vonalon keresgélnék.
A minap amit vettem magokat, 5 kiló roppantott + 10 kiló búzát kértem. 7 és 11 kilót lett a mérlegen. Mindegy, nem vitt csődbe, az egész nem volt 3000 forint, aztán jó pár pecára meg lesz oldva az etető. Szóval maradhat.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Futás, futópályák
- DIGI kábel TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest