Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WesTM
őstag
Jó reggelt!
Én mindig felszerelve szoktam szállítani a botjaimat, összegumizom a botot elől-hátul, így sok bántódása nem eshet.
Ami nekem volt spicctörés az mindig a fonott dobóelőkének volt köszönhető. Volt olyan amikor nem én voltam a ludas, de volt mikor ha jobban figyelek, elkerülhető lett volna a törés. Egyik példa ami én hibám volt, kitekerésnél, mikor feljött a kosár a felszínre, kicsit megszaladt a szerelék, és rá tudott hurkolódni egy villanás alatt a zsinór a spiccgyűrű utáni gyűrűre, én mivel tekertem kifelé tempósan, a saját spiccemet törtem vissza.Az ideg majd szétvágott.
Azt hiszem a Feederbottal nagypontyokra első részében van egy maconkai fejezet, ott horgászik 390MH dyno-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest