- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daidalosz
kezdő
válasz
koko52 #69390 üzenetére
Megdöbbentő. Az önmagában nem baj szerintem, ha vannak ritkán látogatott, vadregényes vizek, én személy szerint ezeket szeretem. De hogy a természetes vizeket ezekkel a terméketlen háziállatokkal tesznek tönkre, az vérlázító, és szerintem természetkárosítás is. A folyókba is ezt a hitvány, gusztustalan pontyot öntik, ez olyan, mintha kecskéket, meg holland lapályokat engednének szabadon az erdőkben.
Szóval tiltani kellene, ehhez képest támogatást élvez. -
4Grider
félisten
válasz
koko52 #69390 üzenetére
A Velencei-tavon is tökéletesen látszódik a mohosz elmúlt 20-25 évi tevékenysége. Csak azt lehet fogni, ami magától szaporodik és a többség nem pecázik rá/viszi haza + ponty. Utóbbiból is csak annyit, amit évente méltóztatnak betenni (persze közel sem telepítenek annyit, mint ami az előző évi fogási naplókban szerepel). Már rég el kellett volna venni a halgazdálkodási jogosultságot a mohosztól, és valami hozzáértőbb kezébe adni. Erre néhány évvel ezelőtt szinte minden élővíz halgazdálkodását a mohoszra bízták. Ennyit a politikáról...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bekebelezte az Untether AI mérnökeit az AMD
- OLED monitor topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- iPhone topik
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- További aktív témák...
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Roborock S7 robotporszívó
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- FÉLÁRON! Dr.coffee H2 Automata kávéfőző - ÚJ! Bontatlan!
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged