- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
#13935616 #66242 üzenetére
Feederrel kergetem őket. Amit mindenképpen kipróbálok, az a masszívabb etető nagyobb keményebb csalival. Most a szúnyoggal a snecit is húztam. A csemegekukit meg jelenleg semmi nem veszi fel a tavon, se az apró pelletet. Csak az élő és imitációi működnek.
BogyóBP: 2 botot üzemelj be. Amit te szeretnél, abba sok örömöd nem lesz. Nekem is 2 bot van a parton, igaz nem jellemző, hogy váltogatom őket, de ha szükségét érzem, akkor váltok a halak függvényében. Vagy keress egy reális középutat, ami lefedi az igényeid nagy részét. Pl 360 light, vagy medium bot. Valahol engedned kell, vagy a távolságból, vagy a keszegekből. Ha lenne olyan bot mint amit szeretnél, akkor mindenki csak azt venné. Nekem minden halra külön bot van. 5 pergető 5-től 45 grammig, 2 feeder light és mh, 2 match.... Soha nem veszek 2 ugyanolyan karakterű botot, még harcsásból se.
Freelanced: olyan nincs, hogy kezdő kaja. Van jó, meg szar. Dechatlonos 590-es kaják jók, kb innen indul nálam a szint. Márkás, top kaják is vannak olcsón 1200ft kilós áron. Pl vde.
Method nem emészt fel rengeteg kaját, inkább vennék minőségibbet, mint olcsó darát. Ha már halat fogni mész, ne ezen muljon, hogy spórolsz 2-300 forintot egy pecázáson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest