- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
koko52 #58223 üzenetére
Régebben úgy emlékszem, ebben a topicban olvastam valakitől egy írást, egy üzletben lezajlott történetről, a "nagypályás" hangosan kiabáló törött botos ügyfélről,aki cseréltetni akarta a "szar hibás botot" ,és a hozzáértő sok törött botot látott eladóról...
Próbáltam rákeresni most de nem találom.
Nagyon tetszett a sztori, valami olyasmi volt benne, hogy az ügyfél szeme láttára törte ketté a botot a tulaj, és megmutatta neki, milyen a törés mikor "rálépnek", és milyen amikor anyaghiba okozza...
POntosan nem emlékszem, de úgy rémlik végül elnézést kért a vásárló...
Ami megmaradt a sztoriból, hogy minden szakmának és területnek megvannak a maga szakértői. -
@mriya@
őstag
válasz
koko52 #58223 üzenetére
Volt nekem is olyan match botom, ami az első dobásnál szétnyílt, és nem a spiccnél, és nem keresztben.
Visszavittem egy Keleti pu.-nál lévő, az volt az első kérdésük, hogy nem léptem-e rá.
Mikor nemleges választ adtam, kijelentették, hogy elküldik a Kermi-be véleményezésre, de ha nem nekem lesz igazam, akkor ki kell fizetnem a vizsgálat költségeit.
Ezt bevállaltam, bízva az igazamban.
Három hét után jött meg a jegyzőkönyv, hogy bizonyítottan anyaghiba okozta a bot törését.
Az üzlet tulajdonosa sűrű elnézéskérést követően felajnánlotta, hogy bármilyen match botot választhatok a kínálatból, bár végül a Sportex-et nem adta oda.
De egy Byron Black Dynamic Match hosszú évekig kiválóan szolgált.
Ennek a botnnak az ára több volt, mint az eredetié, de nem kellett kifizetnem a különbözetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest