Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@mriya@
őstag
válasz koko52 #58223 üzenetére
Volt nekem is olyan match botom, ami az első dobásnál szétnyílt, és nem a spiccnél, és nem keresztben.
Visszavittem egy Keleti pu.-nál lévő, az volt az első kérdésük, hogy nem léptem-e rá.
Mikor nemleges választ adtam, kijelentették, hogy elküldik a Kermi-be véleményezésre, de ha nem nekem lesz igazam, akkor ki kell fizetnem a vizsgálat költségeit.
Ezt bevállaltam, bízva az igazamban.
Három hét után jött meg a jegyzőkönyv, hogy bizonyítottan anyaghiba okozta a bot törését.
Az üzlet tulajdonosa sűrű elnézéskérést követően felajnánlotta, hogy bármilyen match botot választhatok a kínálatból, bár végül a Sportex-et nem adta oda.
De egy Byron Black Dynamic Match hosszú évekig kiválóan szolgált.
Ennek a botnnak az ára több volt, mint az eredetié, de nem kellett kifizetnem a különbözetet.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
twine
veterán
válasz koko52 #58223 üzenetére
Régebben úgy emlékszem, ebben a topicban olvastam valakitől egy írást, egy üzletben lezajlott történetről, a "nagypályás" hangosan kiabáló törött botos ügyfélről,aki cseréltetni akarta a "szar hibás botot" ,és a hozzáértő sok törött botot látott eladóról...
Próbáltam rákeresni most de nem találom.
Nagyon tetszett a sztori, valami olyasmi volt benne, hogy az ügyfél szeme láttára törte ketté a botot a tulaj, és megmutatta neki, milyen a törés mikor "rálépnek", és milyen amikor anyaghiba okozza...
POntosan nem emlékszem, de úgy rémlik végül elnézést kért a vásárló...
Ami megmaradt a sztoriból, hogy minden szakmának és területnek megvannak a maga szakértői.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PlayStation 5 Pro teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Amazon Fire TV stick/box
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest