Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KunEmber
senior tag
Érdekes kérdés, nincs eléggé egyértelműsítve most. Egyébként a neten sokfelé találni MOHOSZ horgászrendet, de hogy ebből mi az aktulis vagy hivatalos?
Egyébként azért van róla infó, itt a 2013. CII. alá helyezett MOHOSZ országos horgászrend ezt írja:
"II. 18. A fajlagos halfogási tilalom idején olyan horgászmódszert kell választani, mellyel elkerülhető az éppen tilalom alatt álló, ívó halak megfogása. Link itt.
Szerintem amúgy nem véletlenül írja a hivatalos horgászvizsga-tankönyv (link itt) "Abban az esetben, ha a horgász egymás után több védett, tilalmi idő vagy méretkorlátozás alá
eső halat fog, vagy a horgászmódszert, csalit kell megváltoztatni, vagy a horgászhelyet kell
elhagyni."
Nekem azért erősen gyanús, hogy ha a hivatalos vizsga-tankönyvben is szerepel, akkor azt figyelembe kell venni.http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
twine
veterán
"Honnan vetted ezt az országos horgászrendet?"
Mohosz Országos horgászrend
"pl leveszed a süllőt a fészekről"
Hál'isten ilyen nem történik valszeg, mert abban az ívben ahová mentem, eddig soha nem jött süllő, másrészt eddig soha nem fogtam napközben Domin, és Balinon kívül mást,, süllő kivétel nélkül a fényváltás időszakban jött...
De a nappal inkább Domolykós... Ezért is mentem szinte "biztosra" , hogy napközben kis eséllyel futok tilalmi idős fajba...(jó jó, a Balin benne volt a pakliban valamelyest ) de én is úgy gondoltam, a vissza engedése a lényeg...
Aztán mikor hazajöttem, nem hagyott a lelki ismeret, és felcsaptam a netet...
Aztán jött a kérdőjel a fejemben...Hogy akkor ha tényleg hagyjuk őket békén, akkor júniusig off a pergetés? Ne már... Én szeretem a természetet,, és ovom ahogy tőlem telik,, de..... Ezt azért a magam részéről túlzásnak érezném. Ugyanakkor nem szeretek renitenskedni, ezért is tettem fel a kérdést "nyilvánosan".
Ha tízből tíz ember azt mondja gyökérség júniusig pergetni, akkor én sem szeretnék egyedüli gyökérként a parton állni...Hozzáteszem, mindez inkább elméleti kíváncsiság...
Hiszen kb ünnepnapnak számít amikor lejutok a partra..
A legnagyobb csucsban is egy héten max. Egy két alkalom, egy két órára... Szóval szerintem bármit csinálok, nem én leszek az aki felborítja az "ökorendet" a vizeinkben.
De szeretem tudni mi rend...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Dyson akkumulátoros porszívók
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest