- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
Topikgazda
válasz
vendingo #30410 üzenetére
Az előkészítését leírta tepenzed kolléga az előbb, teljesen rendben van. Ha kész megoldást keresel, akkor a maros mix method box az egyik nagyon jó, az epres ilyenkor nagyon megy. Ha más megoldás kell, akkor ott a Topmix 1,5 mm-es etetőpelletje, vagy a Sonubaits 1-2-3 mm-es pelletjei. Ringers pelletek is nagyon jók, illetve az Aqua Grant pelletek sokak szerint. Neked annak beszerzése nem lehet gond, ami baj, hogy 20kg-os zsákkal tudsz csak venni. Viszont szemben az előbbi 1300-1500 Ft/kg-os árral csak 310 Ft körül van az ára.
Még egy gondolat. Ha olyan műanyag tálkában áztatod a pelletet, aminek hálós az alja, akkor az előírt idő után csak kiveszed a vízből és kész vagy, csak pihentetni kell. Erre egy fokkal profibb (de drágább) megoldás a Preston pellet wetter.
-
tepenzed
őstag
válasz
vendingo #30410 üzenetére
a legtöbbnek elég, ha addig áztatod ahány mm. 2 mm pelletet 2 perce elfeded vízzel, majd leöntöd a vizet róla, 20 perc pihentetés után mehet is bevetésre.
Sima method kosárba is teljesen jó, tavaly még azzal használtam, idén kezdtem csak method pellet kosarat használni, de igazából teljesen jók a simák is.
Csalizó pelletből tüskére 8-10mm-t szoktam tenni, pl Stég Oldodó lebegő pellet mézeskalács/ananász jól megy most. Ha a pelletekhez ragaszkodsz.. Nekem a mini bojlik eredményesebbek általában.
Ja és sokszor van az, hogy egyszerűen nem megy a lebegő, ezért mindig készíts be süllyedőt is vagy waftert (az nekem most nagyon megy)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest