Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zola007

veterán

válasz egykettő #24395 üzenetére

kisebbik rossz elve
    ha választani lehetne, engem inkább ráncigáljanak 5 percig a számban egy zsinórral mint öljenek meg....
    szerintem ezzel a halak is így lennének
    Persze a legjobb lenne őket békében hagyni.
    majd eljön a drón-halak ideje is, amikor mesterséges intelligenciával programozott robot-halakra horgászhatunk

Addig vagy horgászunk vagy nem

[ Szerkesztve ]

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

• vendingo

veterán

válasz egykettő #24395 üzenetére

A horgászatról nem mondok le, sajnálom is a halat. A lehető legkíméletesebben bánok velük.
    Étkezési célra meg 2-3 halat szoktam elvinni, többit inkább megveszem boltban, étteremben.
    A teknőskaját is élve tartom vödörben, szákban, majd indulás előtt agyonütöm őket.

Én állatbarát vagyok, az öldöklést kerülöm, még akkor is, ha egy hal "nem kívánatos", inkább próbálom szelektálni őket, ahogy tudom.

Nem prédikálni akarok, csak én ezen a véleményen vagyok.
    Mást nem szólok meg ha élő hallal horgászik, csak nem nézem jó szemmel az ilyeneket, illetve elküldöm a k.anyjába azt aki úgy bánik a hallal mint egy darab szarral, és úgy rugdossa vissza a vízbe a szerencsétlent, mert vagy túl kicsi, vagy nem kívánatos. Amiért nap mint nap szólok a többi horgásznak, hogy ne élve rakja be szerencsétlent a kocsiba, hanem verje agyon vagy valami...

A másik amiért ugrok, amikor látom, hogy úgy alkalmazzák a szájbilincset, hogy szerencsétlen hal alsó, vagy netán alsó felső száján átfűzve kötik ki a stéghez, amikor az úgy nem helyes. Legutóbb a tompa szájbilincset próbálta az egyik idióta átfűzni a leírt módon, de nem ment neki, ezért elővette a kést és kilyukasztotta szerencsétlen hal pofáját alul felül, hogy áterőszakolja azt a rohadt vasat.

[ Szerkesztve ]

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés