- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
Szerintem ha nem tudod hol lehet festéket kapni (egyébként festékboltban), akkor ne állj neki moddolni. Legalábbis plexi oldallapot és festést ne csinálj. De komolyan. Ha nem értesz a barkácsoláshoz, minek tákolnád szét a házad? Ha nincs konkrét elképzelésed, hogy mit akarsz, akkor minek moddolsz? Egy kicsit öncélúnak tűnik nekem ez az egész...
Egyébként festéket vegyél egy normális festékboltban, mindenhol lehet ilyet találni, nem egy ritka üzlet. A kényesebb (műanyag) részek festéséhez pedig használj modellfestéket. Bemész egy makettboltba, elmondod mit szeretnél csinálni és adnak valami sprét, meg esetleg maszkolót, mindent.
A barkács dolgokat OBIban érdemes valóban megvenni, mert viszonlyag nagy a választék, lehet nézelődni, kérdezgetni. Itt megveheted a plexit, hozzá a sziloplasztot (ragasztó), kutyafaxát... -
harry
veterán
Előszőr valóban nem árt ilyen alap cuccokkal kezdeni, de ha már belejöttök akkor célszerű vmi irányvonalat követni, nem csak össze vissza moddolgatni. Van aki azt hiszi (legalábbis néhányan a computermode 'modding klubb' részében), hogy ha elindulnak 40e fttal a zsebükben és bepakolnak a gépükbe egy kiló viláító baromságot akkor az már mod... Legyetek kreatívak, minél több ötlet, forma, annál jobb. Pl te vágd ki a ház oldalát, esetleg tervezz neki vmi egyedi ablakot, stb. A lényeg, hogy egyedi legyen. Persze tudom, hogy csak most kezditek,ezért talán egyszerűbb vmi mást lemásolni, megcsinálni, ötleteket ellesni, persze csak gyakorlásképp. pl nézd ezt: Bővebben: link
De a PH!n is van rengeteg topic (hogyan/mivel vágjam, hogyan fessem, stb).
Jó munkát mindenkinek!
[Szerkesztve] -
Bodika
tag
Bővebben: link (mod.lap.hu, had ne magyarázzam
)
Bővebben: link (a sokak által belinkelt és olvasott Radikalmod)
Bővebben: link (ebben a boltban szinte csak mod cucc van)
Bővebben: link (aki ismeri őket az tudja, hogy nem csak profik hanem valahol nem normálisak, de elkell ismerni! Nagyon fasza cuccokat csinálnak)
Bővebben: link (egy elég ismert magyar modder oldala)
Ennyi kezdő löketnek talán elég, de az igazi mod az az, hogyha te találod ki és te is alkotod meg! Nem arra gondolok, hogy mindent te csinálj de te vagy az aki a saját gépében úgy variálja a színeket ahogy akarja v. úgy ragaszt rá matrcicát ahogy más nem (na jó az elvet értsd meg)!!! Ha te csinálod az már sufni tuning
Sok sikert!
UI: Mielőtt neki kezdesz úgy ajánlom vmi, régi házon kezd ne úgy mint én....
UUI: bocs a hibákért stb.-stb -
Bodika
tag
Neonnak igaza van a mod-ban az a lényeg, hogy azt csinálod ami neked tetszik!
Rakhatsz megvásárolt v. házilag készített cuccokat a gépbe. ha az első megoldás jobban fekszik akkor látogass el az alábbi honlapokra!
Modding cuccokat itt tudsz venni: www.computermode.hu
Moddinggal foglalkozó lapok: www.radikalmod.hu és még ezer féle(www.mod.lap.hu)
-
Juan D
tag
Sega, ez itt a gépem, nézd meg a blogom, mindekt leírtam benne, sok más érdekes blogot is találsz. Ha valami kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, szívesen segítek!
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
gaboooka
aktív tag
Szerk: elkéstem...
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Radikalmod:
Bővebben: link -
Kazimír
őstag
Én ugyan nem csinálok ilyesmit, de tekintsd meg pl neogorack kollega topicját.
Talán megengedi, hogy ajánljam
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1 humoros
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Formula-1
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest