Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gargouille
üzenetére
Azt takarja, hogy kb. olyan a hangja mint egy laptop billentyűzetnek.
-
Gargouille
őstag
Nagyon tetszik. Ez a "csendes" ez mit takar? Mennyire csendes egy nem mechanikus billentyűzethez képest?
-
Shane83
csendes tag
Erre gondoltam. Ezt egy Reddit posztban láttam a magyar kiosztású K1 V6-ról, ami az After Hours-től lett rendelve. A teljes számsor a Backspace-ig, valamint az F1-től F12-ig sorban pont azok a karakterek világítanak, amik kevésbé fontosak. Vagy neked már valami javított verzió van? -
the Seneca: First Edition – Norbauer & Co.
Erre gondolsz? Ja, ez tényleg drága.

-
-
Nagyon tetszik, csak drága és picik a feliratok a billentyűkön

-
-
Shane83
csendes tag
Sajnos úgy látom, hogy nem lett javítva, hogy a legfelső sorban az F1-F12-ig világítsanak és ne a kiegészítő funkciók.
-
válasz
Krugszvele
üzenetére
Igen, nagyon csendes. Nem írtam volna.
-
Krugszvele
senior tag
Hú de baromi jól néz ki! És még csendes is?! Ez nagyon szuper billentyűzet!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 7 44mm, használt,Töltővel,12 hó garanciával
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Erre gondoltam. Ezt egy Reddit posztban láttam a magyar kiosztású K1 V6-ról, ami az After Hours-től lett rendelve. A teljes számsor a Backspace-ig, valamint az F1-től F12-ig sorban pont azok a karakterek világítanak, amik kevésbé fontosak. Vagy neked már valami javított verzió van?