Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2351) Integra válasza harry (#2349) üzenetére


Integra
titán

ja, az jó :)
én most az 1000 swing 32 kilóssal mókára gyúrok. ha megvan, végleg felváltok 40 kilósra.
nálunk mindig van zene, nem szeretek csöndben edzeni, hiányozna. csabi volt a múltkor amít a tomi nyaralt és síri csönd volt.. nem volt jó. :)
csak azokat a szutyok női popdalokat felejtené már el a tomia..:DDD

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2352) philoxenia válasza Integra (#2351) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Az ezer az mennyi idő alatt? Folyamatosan?

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#2353) Integra válasza philoxenia (#2352) üzenetére


Integra
titán

nem, azt már nem tudom megcsinálni egyben, nem megy.
régen úgy csináltam hogy 10 percen belül 400 a 24 kilóssal - most ez az első cél csak már a 32 kilóssal, és utána pedig a maradékot minél rövidebb idő alatt a lehető legkevesebb pihenővel. befog ez állni egy szintre amire majd úgyis azt tudom nyugodt lélekkel mondani, hogy az én súlyomnál ez az adott idő ennyi swingre ezzel a súllyal már rendben van :)
meg persze sok múlik azon is, hogy ki hogyan csinálja, én amennyire lehet, combból és térdből, mélyre és hátra lemegyek, van aki pl szinte merev lábbal és törzsből csinálja, kvázi "bólogatva". mondjuk így is, úgy is beszarás :DDD

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2354) philoxenia válasza Integra (#2353) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Fizikai /tudományosan számolva értem/ munkából is rengeteg ez, mondjuk egy méter út kétszer, azaz 2m*320N*1000=640 000 Nm azaz ha jól számolom 640kJ... ebben nincs benne természetesen a saját test mozgatása, csak a súlyé.. ha egy óra alatt csinálod, akkor 178W, ha fél óra alatt megy, akkor már 356W persze ez csak agyalás... :D

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#2355) Integra


Integra
titán

maira adok egy laza 8 pontot..
ötös létra (24kg) swing létrával (32kg), negyedik után égett a tüdőm... de megcsináltam :DDD
meg is ünneplem este egy óriás marha burgerrel a magicburgernél :))

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2356) harry válasza philoxenia (#2350) üzenetére


harry
veterán

Én múltkor csak 20-as golyóval csináltam, akkor kb. 35 perc alatt sikerült, elsőre csináltam 100-at, majd 50-esével, és talán az utolsó szett is 100 volt. Amúgy arra talán 50p lett volna, szóval ment volna 24-gyel is bizonyára.

Ám ma nem ez volt mégsem: 30p volt, és annyi swing, amennyi megy. 600 volt az irányszám, én 24-es bogyóval 775-ig jutottam. Kegyetlenül leizzadtam és elfáradtam, igazából 50-esével muszáj volt megállni magnéziázni, különben borzasztóan csúszott. Csúszás nélkül csak könnyebb lett volna (meg még mindig meg vagyok fázva kissé), szóval azért végül is nem rossz eredmény.

Vagy most pénteken, vagy valamikor a hetekben lehet megpróbálkozok a snatch teszttel ismét, immáron cél lenne elérni a 100-at (5p, 24-es golyó). Igaz most nem árt a tenyérnek némi pihenő, kicsit kikezdte a golyó ma. No majd meglátom.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#2357) Csarlee válasza Integra (#2355) üzenetére


Csarlee
tag

Fincsi volt az biztos... Egyebkent ugy latom Tamas probal egyre kemenyebb edzeseket tartani.

(#2358) Integra válasza Csarlee (#2357) üzenetére


Integra
titán

kevsebb volt a szünet. én nem bánom, de most gatyafelkötés van, mert tavasszal a 28 kilóssal akarok ismerkedni és azért még van hova fejlődnöm bőven a 24 kilóssal... az óra meg ketyeg :DDD

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2359) tomtrial


tomtrial
tag

Ti szoktatok egy edzés alkalmával csak swing/snatch párost csinálni? Úgy értem, hogy csak ezeket csináljátok mondjuk 1 órán keresztül ...

Kíváncsi vagyok a saját teljesítményemre és ma délután kimegyek szabadba edzeni egyet és csak ezeket fogom csinálni a bemelegítés után ... swing/snatch/clean&press :D

(#2360) Integra válasza tomtrial (#2359) üzenetére


Integra
titán

én sosem. nem is igazán érdekel.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2361) tomtrial


tomtrial
tag

1 óra alatti teljesítményem:

Swing - 500db
Clean&Press - 100-100 db

Nem kicsit izzadtam le, de nagyon jól esett ...

(#2362) Integra válasza tomtrial (#2361) üzenetére


Integra
titán

hány kg vagy és hány kg-os golyóval?

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2363) tomtrial válasza Integra (#2362) üzenetére


tomtrial
tag

78 kg a súyom és 20kg-os kettlebell-el edzem.

Minden gyakorlat után feljegyeztem éppen mennyit csináltam, felváltva kezdtem el, tehát előbb swing utána meg clean&press ... amikor megvolt a 100-100 c&p utána csak swinget toltam ... érdekes, hogy a vége felé amikor már fáradtam akkor sok 30as swing-et toltam ... persze a 30. már nagyon nehezen jött fel és az alkarom nem bírta hogy belemenjek a 40es swing-be.

[ Szerkesztve ]

(#2364) Integra válasza tomtrial (#2363) üzenetére


Integra
titán

ez nagyon jó, grat, csak így tovább :)
az eleje mindig nehezebb, mert az izmok még nem igazán dolgoznak. nekem az a tapasztalatom, hogy 50 perces edzésben a 20-40-ik perc között tudsz a legjobban teljesíteni, ott lehet megtolni igazán.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2365) tomtrial válasza Integra (#2364) üzenetére


tomtrial
tag

Pontosan, mostanában azt vettem észre, ha az első clean&press közben sokkal jobban fáj a felkarom golyóval érintkező része. Ha már a 2. sorozatot csinálom akkor meg szinte el is múlt ez a fájdalom.

Amúgy tegnap a Decathlon-ban vettem ilyen izotoniás port amit vízzel kellett elkeverni. Egy átlagos edzés közben simán megszoktam inni 1,5l vizet, de a tegnapi erős edzéskor csak 0,5l vizet ittam meg ezzel a szerrel keverve. Valahogy nem voltam tőle kiszáradva és jobban is ment az edzés ... persze lehet csak placebo, de mindenesetre nekem bejött.

Amúgy ilyet vettem: [link]

(#2366) Integra válasza tomtrial (#2365) üzenetére


Integra
titán

ehhez sajnos nem tudok hozzátenni okosat, mert nem használok ilyeneket. :)
alapvetően csak egy-egy kis korty vizet iszom edzés közben (kb 1-2dl 1 óra alatt), ha nagyon kiszáradt a szám, de nem iszom folyadékot edzése alatt, legalábbis nem ekkora mennyiséget, nem tudnék edzeni tőle.
edzés után viszont irány haza és biotej+60g bio tejsavófehérje azonnal. semmi mást nem szedek, nem is igazán érdekel, évekkel ezelőtt leszoktam a mindenféle gyúrós porokról és a tiszta étkezésre álltam át helyette. este 8 után pedig jöhet a lakoma. :D

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2367) tomtrial válasza Integra (#2366) üzenetére


tomtrial
tag

A múltkori eszmecsere óta én is így teszek. Edzés után egyből megiszom a tej+fehérje kombót (fehérjéből ezt használom PEAK) ... nekem nagyon bejött, ár/érték tekintetében szerintem a legjobb (te milyet használsz?)
A fehérjeturmix elfogyasztása után pedig 1 órával szoktam kajálni ... általában csirkehús+rizs vagy csak simán pár csirkecomb :D

Nem szoktam én sem mindig meginni 1.5l vizet, de általában edzés után nagyon sok vizet kell magamhoz vegyek... az iso itallal most nem kellett :) Amúgy egy próbát megér ám!

Hétvégén volt Budapesten egy nagyszabású biketrial city ride, ahol kipróbáltam és sokkal jobban ment a bringázás is, ezért iktattam be a kettlebell edzésbe is.

[ Szerkesztve ]

(#2368) Woodslave válasza tomtrial (#2367) üzenetére


Woodslave
nagyúr

nem akarok fikázni, de ne áltasd magad, ez egy xar kevert fehérje, szója meg búza....meg tejsavó (egytlen normális) Ráadásul azt semi tudod milyen arányban vannak benne.

Tök mindegy testépítesz vagy kettlebellezel, a fehérje minősége nem mindegy.

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#2369) Integra válasza tomtrial (#2367) üzenetére


Integra
titán

alapvetően naponta csak egyszer eszem, este 8 és éjfél között, nappal semmit. max egy-egy gyümölcs, magok, sárgarépa, vagy egy kaukázusi kefír. de azt az étrendet amit az emberbe súlykoltak egy életöltő alatt én már nem csinálom. este viszont annyit és azt eszem, amit akarok. ez a csirkemell, meg rizs buzulás sem játszik, sosem értettem mire jó :DDD a fehér rizst meg eleve felejtsd el, csak barna rizs. ahogy fehér liszetet és a cukrot is kukázd :)
ha húst eszem, alapvetően hal és vöröshús, de szintén csak este 8 után. igen, nem a pulyka, nem a csirke és nem a sertés, ebben sem követem a trendeket, de ezeket is megehetem bármikor este, ha ezekhez van kedvem :)
csak bio tejsavófehérje koncentrátumot használok, és 2000e ft körül van 500g illetve minden nap hidegen préselt lazac olajat iszom, továbbá felváltva negyedévente méregtelenítő kúrákat, van, amikor kolloidokat iszom, máskor pedig huminiqum és emóciót. mindig törekszem a sinus görbés ismétlésekre.
nem eszem már rég meg a szennyezett, vegyszeres, mérgezett, gyógyszerezett és gmo ételeket, piacról sem, ezt kb 80-90%-ban betudom tartani, ami már egész kiváló arány, mert ugye céges vacsorák, vagy máshol eszel etc, ott pedig még csak hallásból sem tudják mi a tiszta étel.. ezek szépen idővel alakulnak, ahogy fejlődsz, több és jobb akarsz lenni, megőrizni a szervezeted sejtfiatalító és öntisztító képességét és egy idő után nem is akarsz már a régi, társadalom, szülők etc által beléd súlykolt és beidegződött fals létformákhoz visszatérni. viszont ennek van egy sarkalatos pontja: érezhetően több pénzbe kerül tisztán élni.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2370) tomtrial válasza Woodslave (#2368) üzenetére


tomtrial
tag

Akkor mit ajánlasz?

Integra: bio tejsavófehérje? Nem is hallottam még ilyet, hol veszed?

[ Szerkesztve ]

(#2371) Woodslave válasza Integra (#2369) üzenetére


Woodslave
nagyúr

linkeld már be ezt a fehérjét. Ha ez tejsavó, akkor best buy 4k egy kilóért, de kötve hiszem....

monjduk a barna rizsen és a teljes kiörlésű dolgokon gondolkozz el, különösen ha az egészség a célod... :U

[ Szerkesztve ]

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#2372) Integra válasza Woodslave (#2371) üzenetére


Integra
titán

barna rizzsel nincsen baj, persze ezt is tiszta forrásból kell venni. meg amilyen minimálisat eszem ebből is.. nem igazán fog meg a rizs.
teljes kiörlésűeken sem igazán érek, alig eszem kenyér féléket, talán egy 500g-os tönköly kenyér ha elfogy egy héten. presze biopiacról az is.
és akár barna rizsen is élhetnék, akkor sem lenne különösebb baj, mert a napi egyszeri kajálással erősen megoldott a napi méregtelenítés is. az, hogy mit eszel és az, hogy hogyan eszed.. már külön külön is rettenetesen sokat javít, de a kettő együtt lesz igazán ütős.

nincs link hozzá, mert nincsen neten. boltban kapod, reform abc vagy pl mediline. ez nem a gyúrósboltos vakítás, ez tiszta magyar termék.
az meg, hogy te mit hiszel, engem igazán nem érdekel, remélem megérted :)

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2373) tomtrial válasza Integra (#2372) üzenetére


tomtrial
tag

És ez a bio fehérje ez ízesített legalább?

Woodslave: erről mi a véleményed akkor? [link]

[ Szerkesztve ]

(#2374) Integra válasza tomtrial (#2373) üzenetére


Integra
titán

dehogy ízesített, miért lenne az?
az a baj ezzel a társadalommal, az egész élelmiszer iparral (azon túl hogy ott kúrták el, hogy profitot termel), hogy már senki sem tudja minek mi a természetes, eredeti íze és már ízesíteni kell mindent, hogy megegyék..
annak kellene örülni, hogy valami eredeti ízű. majd alkalmazkodsz, megszokod. :)

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2375) Woodslave válasza Integra (#2372) üzenetére


Woodslave
nagyúr

:K

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#2376) Woodslave válasza tomtrial (#2373) üzenetére


Woodslave
nagyúr

elég drága, de ha mindenképpen peak-hez ragaszkodsz, akkor én biztos ezt venném. Nem akarok márkákat mondani, de ha már port veszel, akkor azt nézd, hogy tiszta tejsavófehérje legyen, ne szója meg mittudomén borsó, búza stb...

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#2377) tomtrial válasza Woodslave (#2376) üzenetére


tomtrial
tag

Értem, köszi a véleményed! Amúgy ez még csak próbaképpen jött be a képbe, nem ragaszkodom a PEAK márkához. Szerintem is baromi drága azért vettem csak ezt a Prote 85-öt. Ha tudsz olyat linkelni ami ár/értékben nagyon klassz azt szívesen várom. Ezt a fehérjét használom már 1 hónapja, az íze bejött de tudom, hogy nem a legjobb minőségű ... majd a következő rendelésnél figyelembe veszem a tejsavófehérje arányt is. Még1× köszi.

[ Szerkesztve ]

(#2378) Integra válasza Woodslave (#2376) üzenetére


Integra
titán

na ez még nagy kedvencem: vega.... ő fehérjét akar inni, mert az kell.. erre vesz (asszem) sárgaborsóból előállított fehérjét (1kg 7e ft).. ok, legyen, igaz, sokat nem ér, de legalább vega és belefér az étrendbe :DDD

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2379) Woodslave válasza Integra (#2378) üzenetére


Woodslave
nagyúr

de legalább nem halt meg miatta állat :K

ja várjunk a tejsavó miatt se :D

[ Szerkesztve ]

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#2380) Integra válasza Woodslave (#2379) üzenetére


Integra
titán

nincsen bajom a vegával, ha valaki az akar lenni, legyen, de mikor azt hallom, hogy csinálunk hamis gulyást, meg megpróbálják tudatosan és rendszeresen az állati eredetű ételeket növényből pótolni, akkor azért nem tudom, hogy sírjak e vagy nevessek.. :)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2381) Csarlee válasza Integra (#2378) üzenetére


Csarlee
tag

Nincs a borsofeherjevel semmi baj, nagyon is jo az aminosav profilja bar nyilvanvalo, hogy onmagaban keves ezert kell valami allatival otvozni pl. tojas. Jo, tudom az nem vega...

(#2382) Woodslave válasza Integra (#2380) üzenetére


Woodslave
nagyúr

:K de mindenki azt csinál amit tud/akar/lehetősége van és neki jó. Én ugyanúgy röhögök azon, akik pizzát, palacsintát tönkölybúza lisztből ,meg xylitolból meg isten tudja miből csinálnak. Havi- 1-2 alkalom nem a világ, aki meg minden napi ilyet akar enni, így is úgy is rosszul jár... :U

na de ez már sok a kettlebell topicba :D

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#2383) Integra válasza Woodslave (#2382) üzenetére


Integra
titán

jaja, nem az a baj, hogy bűnözik az ember néha, mert ki nem? én biztos:DDD hanem az, hogy bűnözik, de nem kompenzálja és nem figyel oda, hanem mértéktelenül teszi.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2384) Integra


Integra
titán

mai 3/6 golyós edzés piszok jó volt, egyre jobban érzem ezeket az edzéseket :))

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2385) tomtrial válasza Integra (#2384) üzenetére


tomtrial
tag

3/6?

(#2386) harry


harry
veterán

Nálunk dobókockás edzés, majd bele haltam... (két dobókocka, jelölnek gyakorlatot és ismétlésszámot, dobunk vele, aztán hajrá, különösebb szünet nincs, max fél perc, de leginkább egy dobásnyi idő, meg egy pici).
Volt hosszú lökés, snatch, swing, nyomás, mindenféle jóság. Hiányzott már egy ilyen mondjuk :) De még eltart egy darabig, míg regenerálódok. Tenyerem is kissé oda, bár az inkább a hétfői swingek miatt, mondjuk az egy hét alatt általában elmúlik.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#2387) tomtrial válasza harry (#2386) üzenetére


tomtrial
tag

A tenyeremre én Actavis Decubal krémet használok és nagyon megvagyok vele elégedve. Bringás múltamból kifolyólag is előjött a fránya bőrkeményedés ami most kettlebell közben is, de amikor már túl nagynak és zavarónak érzem akkor lecsipegetem, de általában inkább beáztatom és lecsiszolom habkővel. Másnapra semmi baja a tenyeremnek ... A snatch-eket eleinte kesztyű nélkül csináltam, de mostanában már rászoktam a kesztyűs megoldásra ... de csak snatch közben (amikor nagyon izzadt a tenyerem és már nem tudok olyan erősen szorítani akkor a visszalendítéskor félek, hogy kicsúszik a kezemből)

Dobókocka: tehát az egyik kockán van 6 gyakorlat a másikon meg hogy hány sorozatot kell csinálni? Hmm ez tetszik, úgyis sokat szoktam vacilálni edzés közben milyen gyakorlat kövesse az előtte lévőt :D

[ Szerkesztve ]

(#2388) harry válasza tomtrial (#2387) üzenetére


harry
veterán

Hmm ha jól tudom, ennél bonyolultabb jelölésrendszert használ Ervin, volt hozzá egy manuál :D mert volt 15-15 snatch, 4-4 hosszú lökés, 20-20 egykezes swing (közben nincs pihenő/kézcsere), 6-6 clean & press, néha levezető 20 - 40 swing, 2-2 hosszú lökés, és hasonlók, meg kijött a 66-os, amivel véget ért az edzés, ez 100 swing volt.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#2389) Csarlee válasza harry (#2388) üzenetére


Csarlee
tag

A hosszu lokes micsoda? C & P ugy, hogy clean-nel berugozol terdbol es ugy nyomod ki?

(#2390) Integra válasza Csarlee (#2389) üzenetére


Integra
titán

az a pushpress :) én akkor használom ha nagyobb a standard súlyomnál, illetve elfáradtam :DDD

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2391) tomtrial válasza Integra (#2390) üzenetére


tomtrial
tag

Én is úgy tudtam csak a tegnap előtti c&p 100-100-at megcsinálni, hogy a vége felé már berugóztam a lökésbe illetve a visszaejtésbe. Baromira elfárad a kéz és ez segít ilyen esetben, de még így is elég nehéz gyakorlat ...

A hosszú lökés engem is érdekel ...

(#2392) Integra válasza tomtrial (#2391) üzenetére


Integra
titán

pushpress -emlékeim szerint:)- azért van, mert mikor elérsz egy adott szintet a standard súlyoddal és fel akarsz lépni és egy nagyobb súlyt használni, akkor így lehetséges, mert sima press-ben nem fogod tudni kinyomni.. nekem is ez a tapasztalatom. anno mikor 24-re váltottam 20-ról, csak pushpressek és lassan negatívban visszaeresztve. hosszú hónapokon át, amíg megszoktam. most már küzdve, de push nélkül csinálom a 24 kilóssal. január környékéra tippelem, hogy úgy megszokom, hogy feltudok váltani 28 kilósra. és akkor kezdődnek a pushpressek és a meghalás előlről. :DDD

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2393) harry válasza Csarlee (#2389) üzenetére


harry
veterán

Nem, itt felveszed egyszer rackbe (csinálsz egy cleant), majd guggolás, és amikor jössz fel, lököd is fel azzal a lendülettel a golyót, tehát végső soron nem nyomás, hanem lökés. Majd, ahogy engeded le, guggolsz is bele, és így tovább. Nem volt benne többször clean, bár még akár lehetne is tenni, az így nézne ki: [link]

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#2394) Integra válasza harry (#2393) üzenetére


Integra
titán

ah sooo, értem :)
nálunk ez megszakítással van, nem lendületből, de amúgy ugyanez a mozdulatsor. legalábbis tomi mindig mondja hogy megszakítás, guggolás után cleanben megállsz és utána press, mert g3cibb, de ez absz erőnlét kérdése. én azért még inkább lendületből csinálom néha, most kezdek átállni szépen lassan a megszakításosra.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2395) harry válasza Integra (#2394) üzenetére


harry
veterán

Rémlik az is, igen - ez viszont direkt inkább lökés.
Áh, ez volt talán a legkeményebb edzés eddig, eléggé ki vagyok, este bedőltem az ágyba egy 'kicsit', reggel ugyanabban a pozícióban ébredtem :D

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#2396) tomtrial


tomtrial
tag

Steve Cotter teljesen máshogy mutatja be a Snatch-et és a golyó fogását mint Pavel ... de érdekes. Snatch-nél érdekesen gördül le a felső holtpontról a golyó, olyan oldalasan ... de már teljesen máshogy is fogja meg a golyót a felrántásnál is ...

[link]

[ Szerkesztve ]

(#2397) harry válasza tomtrial (#2396) üzenetére


harry
veterán

Ha jól tudom, ez nem RKC rendszer szerinti technika, hanem... valami más, mindenesetre ha instruktor akarsz lenni, nem nyerő. Én maradnék a Pavel-féle mindenféle technikáknál.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#2398) tomtrial válasza harry (#2397) üzenetére


tomtrial
tag

Persze maradok én is Pavel féle technikáknák ... de ezek is érdekesek. Meg kell hagyni nagyon jól tolja Ő is.

(#2399) tomtrial válasza harry (#2393) üzenetére


tomtrial
tag

A tegnapi 1 órás edzésembe beépítettem ezt a clean/squat/press kombót. Hát mit ne mondjak nagyon durván elfáradtam. Olyan 20 percig csak ezt csináltam a 20as golyóval kisebb megszakításokkal. Nagyon bejövős egy feladat ... a legjobban a dinamikája tetszik, lendületes és gyors feladatsor.

[ Szerkesztve ]

(#2400) germanh válasza harry (#2393) üzenetére


germanh
senior tag

Ez úgy hangzik leírásod alapján, mint a crossfit thruster, csak egy kézzel, kettlebellel. Jó kis feladat egyben végrehajtva, és guggolás utáni megszakítással is, ahogy Tominál csináljuk.

[ Szerkesztve ]

Enjoy the pain!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.