- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keef_Lee
senior tag
-
Keef_Lee
senior tag
Allegroról rendeltünk "pizzakemencét", ami összesen egy inox lemez palást és a gömbgrill alsó-felső része közé kell betenni. Adnak hozzá egy pizzakövet és egy pizza lapátot is. (Így volt négyezer.) Kíváncsi leszek.
-
Keef_Lee
senior tag
Lildlis gömbgrill holnap+ vasárnap 11111, ha valaki ilyet szeretne.
A Mészi főz yt, dicséri, de főleg a vele egy oldalon hirdetett 2 féle hőmérőt.
Rádiós vagy BT-os (mobilhoz) 6999 -
Keef_Lee
senior tag
Általában mindent a kis gázlámpával gyújtok be. (mobilkemence, stb.), ha faszenes a cucc, akkor néha egy noname hőlégfúvóval. Mindegyik működik.
Tegnap a kis kamadom próbafűtése is megvolt. Azt is hőlégfúvóval indítottam. Teljesen meglepő volt, hogy egyáltalán nem füstölt. Persze ez a faszén minőségétől is függ és abból is kemény vagyok, mert az is lidlis -
Keef_Lee
senior tag
Új távlatokat nyit meg a mini "kamado"-ban a következő video. Szinte minden funkcióra alkalmassá teszi a fickó az átalakításokkal.
Modifications
Néhány dolgot lehet, hogy majd megpróbálok lemásolni. -
Keef_Lee
senior tag
Na, megvan a mini "kamado", kerámia grill. Próbáltam utána olvasni, de egy-két minimális bemutatót tartalmazó yt videón kívül szinte semmi. A nagyobbakkal dolgoznak szinte mindegyikben inkább. Pedig érdekelne, hogy a 26,5 cm grillrács mennyire használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows Insider Program
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 320GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged