Hirdetés
-
LOGOUT
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keef_Lee
őstag
válasz
lemmy71
üzenetére
Azért ez alapján azt olvasom, hogy nem melegíti fel a bográcsban a halászlevet megfelelően, ha nem ok a méretezés.
Nézzétek végig a méretezéseket a fórum alapján!
-
Keef_Lee
őstag
válasz
lemmy71
üzenetére
Nem rólam van szó
csak látok olyan embereket mostanában, aki nem tud egy képet feltenni a falra. Meg a mosógépet nem tudja beüzemelni, mert azt "rá kell kötni a csapra".
A lányod is azért csinált ilyet, mert látta tőled a barkácsolást. Akinek nem volt ilyen minta, az nem tud összerakni semmit, mert se ötlet, se szerszám, se anyag nincs hozzá. -
Keef_Lee
őstag
válasz
Bandit21
üzenetére
A használhatóságról tapasztalatok pl. ezekben a videókban:
A mennyiségre, ami ráfér:
BBQ ribs
A többi:
Shoulder of lamb On The Lidl Mini Kamado
• Chiken Fajitas 2
• Stuffed Pork Loin
• paella on the Kamado
• Easy Jerk Chicken
• Lidl Mini Kamado Beef Fore Rib
• Tomahawk Steak
• Chicken ShawarmaÁllvány hozzá: IKEA cuccból
-
Keef_Lee
őstag
válasz
Janusz001
üzenetére
Csütörtöktől lesz. A Lidl szórólapok oldalán, a regionális akciók szórólapban nézd!
Szerintem a kamado egy nagyszerű találmány. Egy felfűtéssel a kerámia betét miatt sokáig elketyeg.
Én már sütöttem benne 6, 5 órás cuccot.Ez mindent tud , csak kicsiben a nagyokhoz képest. De ennyiért megéri.
Van a yt-on néhány videó, amiben tuningolják. (minikamado névre keressetek rá)Nézzétek a picigurman csatit a yt-on, vagy a kamado4u-t ötleteknek.
Ja! A diy kamado sosem lesz ilyen. Mind eltörik és belekerül az anyag is ennyibe. Láttam én is erről videókat.
-
-
Keef_Lee
őstag
Végre gányoltam egy állványt a kamadómnak. Mostantól jó lenne használni rendszeresen. Pláne, hogy rengeteg lehetőséget tartalmaz a mikro méretű, 27 cm-es rácsátmérőjével

Az állvány azért is jó, mert különben még gugolva is alacsonyan lenne
-
Keef_Lee
őstag
Lildlis gömbgrill holnap+ vasárnap 11111, ha valaki ilyet szeretne.
A Mészi főz yt, dicséri, de főleg a vele egy oldalon hirdetett 2 féle hőmérőt.
Rádiós vagy BT-os (mobilhoz) 6999 -
Keef_Lee
őstag
Általában mindent a kis gázlámpával gyújtok be. (mobilkemence, stb.), ha faszenes a cucc, akkor néha egy noname hőlégfúvóval. Mindegyik működik.
Tegnap a kis kamadom próbafűtése is megvolt. Azt is hőlégfúvóval indítottam. Teljesen meglepő volt, hogy egyáltalán nem füstölt. Persze ez a faszén minőségétől is függ és abból is kemény vagyok, mert az is lidlis
-
Keef_Lee
őstag
Új távlatokat nyit meg a mini "kamado"-ban a következő video. Szinte minden funkcióra alkalmassá teszi a fickó az átalakításokkal.
Modifications
Néhány dolgot lehet, hogy majd megpróbálok lemásolni. -
Keef_Lee
őstag
Na, megvan a mini "kamado", kerámia grill. Próbáltam utána olvasni, de egy-két minimális bemutatót tartalmazó yt videón kívül szinte semmi. A nagyobbakkal dolgoznak szinte mindegyikben inkább. Pedig érdekelne, hogy a 26,5 cm grillrács mennyire használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Filmvilág
- Futás, futópályák
- Elite: Dangerous
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Essejó