Hirdetés
-
LOGOUT
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
válasz
Keef_Lee
üzenetére
Ahogy már írtam, régebben volt rakéta kályhánk. Nem egy atomfizika összedobni, majd rákérdezek a srácokra, hátha van valakinek fotója róla. De már nincs meg, az ócska vas között végezte, nem sokat használtuk, legalább is én nem.
Hetekig dolgoztunk egy helyen, ott négy öt darab "salak" téglából csináltunk kályhát, az egyiknek kivágtuk az oldalát, a többit csak egymásra tettük. A tetejére tettünk pár darab betonacélt és már lehetett is főzni rajta. -
lemmy71
Topikgazda
válasz
Keef_Lee
üzenetére
Azért a pénzért mit kapsz
Nem akarlak elkeseríteni, de nagy valószínűséggel egy vékony bádog szemetet. Aki ilyesmire vágyik, az vagy egy "erre szakosodott" gyártótól, ismerős lakatostól, vagy csináld-magad, máskülönben nem szabad vele foglalkozni. Ezt anno a tizenéves lányom barkácsolta, az itthoni szelektív kukából fellelt "konzerv" dobozokból. Eltettem emlékbe, bár itt ott már beleharapott a rozsdagyerek
Egy két kis fadarabka és akár kávét vagy egy teát is megfőzhetsz rajta 🫖
-
lemmy71
Topikgazda
válasz
Keef_Lee
üzenetére
Szerintem ezt házilag a saját felhasználásra kell megépíteni, bár hosszú volumenű főzésre nem alkalmas
Nekünk volt a telephelyen "rakétánk" egy kiszuperált nagy szénsav palackból csináltuk. Kávét teát főzni jó, esetleg feldobsz rá egy öntvény wokkot és mehet bele a lecsó.
De bográcsnak, ez felejtős
Amúgy hangulatos és ennyi🔥 -
-
-
JoinR
őstag
válasz
Keef_Lee
üzenetére
A szélén 2-3 centit érdemes szabadon hagyni, hogy egyenletesen melegedjen, szóval olyan 20 centi sugarú kör a valóban használható rács. Bár nagyobb kamadóval nem dolgoztam, szerintem a kisebben az plusz nehézség, hogy egyszerűen kisebb a hőtároló képessége, nagyobb mennyiségű hús jobban lehűti, így ezzel külön számolni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem akarlak elkeseríteni, de nagy valószínűséggel egy vékony bádog szemetet. Aki ilyesmire vágyik, az vagy egy "erre szakosodott" gyártótól, ismerős lakatostól, vagy csináld-magad, máskülönben nem szabad vele foglalkozni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Essejó
lemmy71