- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Egy ideig úgy-ahogy jó volt a gépem, újabban azonban játék közben mindig elszáll, a következő hibával: KERNEL DATA INPAGE ERROR. És hibás file-nak az atapi.sys-t adja meg. Már visszaállítottam Windows cd-ről, de így is hibát okoz. Vettem 2 db 512-es memóriát, teszteltem Memtest86-al, minden ok volt. Utána kipróbáltam CPU Stability Test-et is nyomtam, semmi gond nem volt. Utánanéztem, hogy mi okozhatja ezt a hibát, és természetesen, ahogy az lenni szokott atöbbi kék halálnál, vagy memória vagy alaplap vagy cpu vagy videókártya vagy vírus okozza. Szeretem, hogy ennyire leszűkítik a keresendő hibát. Egyszerűbb lenne, ha azt írnák, hogy a hiba forrása: SZÁMÍTÓGÉPSzóval ha valakinek van mentő ötlete, az írjon. Csak úgy mondom, hogy minden alkatrész hibamentes és 8 hónapnál fiatalabb. Atapi.sys-nek a DVD-írónak van köze, nem?
Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest