Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Egy ideig úgy-ahogy jó volt a gépem, újabban azonban játék közben mindig elszáll, a következő hibával: KERNEL DATA INPAGE ERROR. És hibás file-nak az atapi.sys-t adja meg. Már visszaállítottam Windows cd-ről, de így is hibát okoz. Vettem 2 db 512-es memóriát, teszteltem Memtest86-al, minden ok volt. Utána kipróbáltam CPU Stability Test-et is nyomtam, semmi gond nem volt. Utánanéztem, hogy mi okozhatja ezt a hibát, és természetesen, ahogy az lenni szokott atöbbi kék halálnál, vagy memória vagy alaplap vagy cpu vagy videókártya vagy vírus okozza. Szeretem, hogy ennyire leszűkítik a keresendő hibát. Egyszerűbb lenne, ha azt írnák, hogy a hiba forrása: SZÁMÍTÓGÉP
Szóval ha valakinek van mentő ötlete, az írjon. Csak úgy mondom, hogy minden alkatrész hibamentes és 8 hónapnál fiatalabb. Atapi.sys-nek a DVD-írónak van köze, nem?
Aktív témák
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval ha valakinek van mentő ötlete, az írjon. Csak úgy mondom, hogy minden alkatrész hibamentes és 8 hónapnál fiatalabb. Atapi.sys-nek a DVD-írónak van köze, nem?