Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
-
Hasek
Közösségépítő
Sziasztok!
Az a kérdés merült fel bennem a minap, hogy mennyi értelme lenne egy olyan topicnak, amelybe msn-es, chat-es és egyéb hasonló, viccesre sikerült beszélgetéseket lehetne összegyűjteni, közzétenni? Természetesen a viccrovat megfelelne erre a célre, de a vicces videoknak is van külön topicja, és úgy gondolom ezt a kategóriát szintén külön lehetne választani, ugyanis talán azért mégse illik bele egy viccrovatba, hiszen csak egy érdekesre sikerült helyzetről van szó(ami nem feltétlenűl vicces), valamint ott hamar elsűlyedne.
Ha esetleg elvetendő, vagy már létezik ilyen topic(ebben az esetben megköszönném, ha valaki linkelné), akkor tárgytalan.
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
Sziasztok!
Létezik olyan topic, amely a külföldre költözéssel foglalkozik? Szóval hogy mit kell tenni, ez ügyben, mire jó figyelni, meg ami az ehhez kapcsolódó kérdésekkel, és felvetésekkel foglalkozik... Létezik ilyen, mert most nem találtam(lehet én vagy a Láma ). Viszont ha nincs akkor nyitnék.
[Szerkesztve]Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan IQ fighter topic, ami a szerepjáték könyvekről szól? Ha tud valaki ilyen topicot, akkor megkérem hogy linkelje azt.
Előre is THX!
HasekÜdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
Melyik az a topic, amelyikben Internetes problémákról lehet kérdezni, (PL. nem enged fel valahova a net!) Előre is THX!
Üdv. H
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 4 44mm +Cellular Aluminium Case
- Újsz! Apple iMac 27" 5K Retina Late 2015 CTO i7 4GHz/32 GB RAM/256 GB SSD/Magic Keyboard/Magic Mouse
- Irodai Pc 2 i5 4590 / 8GB / HD7450
- Xbox Series X 1TB - 2025.11.15-ig Alza garancia - konzol beszámítás ok! -
- - ELADÓ - ZK-MT21 2.1-es erősítő 2 50W+100W
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest