Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Realradical
őstag
válasz
überfaller
üzenetére
Tisztában vagyok vele...Nekem meg is felelne de mint mondtam nőnek lesz...Úgy néz ki itt van egy alakuló biznisz ha valaki tud jobbat addig szóljon míg Bob vissza nem jelez!
[link] -
Realradical
őstag
válasz
überfaller
üzenetére
A topicnyitó hétköznap netezik...Ha kell noti neked is nyiss neki topicot ne az enyémben vagy legalább legyen benned annyi hogy megadod az elővételi vagy egyeztetési jogot!

-
Realradical
őstag
válasz
ShadowLord
üzenetére
Ennyire nem kell vadállat...nekem már az brutál hogy valaki azért vesz notit hogy játszon rajta...De hát ő tudja

-
Realradical
őstag
válasz
überfaller
üzenetére
Köszi de töréssel sajna nem jó...nő lesz a köv tulaj

-
Realradical
őstag
Fel!
-
Realradical
őstag
up!
-
Realradical
őstag
Keresek 2ghz körüli nem celeron processzorral megáldott gamer notebookot! VGA legyen benne a következő tulajnak játékra is kell. 512 ram némi garancia és min 20gb hdd legyen benne! A vétel kb. 2 hét múlva lesz aktuális bombázzatok ajánlatokkal!
A cash limit 170000ft (ha olcsóbb nem tiltakozom
)
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő