- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
válasz
velizare #829 üzenetére
most ugye a bal válla is odavan, nem tud úgy öltözni sem, volt, hogy a hatso zsebbe sem tudott nyúlni
szerintem a ruhaigény nagyon állapotfüggö, csak a valós kipróbálás a különbözö feltételek között segít (páratartalom, hömerseklet, szélsebesség+haladási sebesség)
nem tudom van-e sajat meteorologusuk (F1 csapatoknak 15 eve is volt), illetve lokalis jelensegek miatt nem tudom effektiv lenne-e (egyik völgyben esös hüvös, masikban meleg paras ..öltözni kell ...de nem müködö bal vállal nem megy ...ugye Tour-on is: [link] "Speaking to ITV on the incident, Roglic said: "I couldn't put it [the shoulder] immediately back in on the road, so I needed to sit on a spectator's chair."I have a technique to pull down on it, and I tried to put it back in." ...elképesztöen kemény
en motorfejlesztesben dolgozok, nalunk van hidegkamra (pl. -35°C-os hideginditasokhoz), sok fékpadon szályozzuk a belépö levegönem nem csak a hömersekletét, hanem már a páratartalmát is ...de pl. a környezeti nyomást (altitude behavior, Höhenbetrieb) az elözöekkel "szabad kombinációban" csak nagyon kevés fékpad tudja a világban; ...el kell menni tesztelni Death Valley-be, Sierra Nevadaba, Finnországba, ... Roglanak Boraban erre eddig nem volt ideje, nem volt minden idöjarasi körülmeny (nyilvan volt melegebb idöben edzötaborban, de ott nem olyan a pára, stb.)
-
.LnB
titán
válasz
velizare #829 üzenetére
Ez teljesen a versenyző felelőssége. Még az is, hogy azon felül amiben indul, mi legyen a kocsikba ruha. Mondjuk egy akkora név esetében mint Rogla, lehet, hogy minden is van a kocsiban. Ez teljesen Primoz felelőssége lett volna, hogy rendesen letesztelje a ruhákat az offseason-ben.
Egyébként ha jól emlékszem, az egyik podcastben pont hallottam, hogy a Visma ilyen vízhatlan-szélálló, hideg ruhákból, valami nagyon durvát használ. Sokan úgy vélik, hogy az a legjobb. Drága is mint az arany. Csak a márkára nem emlékszem. Rogla meg biztos hozzá volt szokva a jóhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest