- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
válasz velizare #829 üzenetére
most ugye a bal válla is odavan, nem tud úgy öltözni sem, volt, hogy a hatso zsebbe sem tudott nyúlni
szerintem a ruhaigény nagyon állapotfüggö, csak a valós kipróbálás a különbözö feltételek között segít (páratartalom, hömerseklet, szélsebesség+haladási sebesség)
nem tudom van-e sajat meteorologusuk (F1 csapatoknak 15 eve is volt), illetve lokalis jelensegek miatt nem tudom effektiv lenne-e (egyik völgyben esös hüvös, masikban meleg paras ..öltözni kell ...de nem müködö bal vállal nem megy ...ugye Tour-on is: [link] "Speaking to ITV on the incident, Roglic said: "I couldn't put it [the shoulder] immediately back in on the road, so I needed to sit on a spectator's chair."I have a technique to pull down on it, and I tried to put it back in." ...elképesztöen kemény
en motorfejlesztesben dolgozok, nalunk van hidegkamra (pl. -35°C-os hideginditasokhoz), sok fékpadon szályozzuk a belépö levegönem nem csak a hömersekletét, hanem már a páratartalmát is ...de pl. a környezeti nyomást (altitude behavior, Höhenbetrieb) az elözöekkel "szabad kombinációban" csak nagyon kevés fékpad tudja a világban; ...el kell menni tesztelni Death Valley-be, Sierra Nevadaba, Finnországba, ... Roglanak Boraban erre eddig nem volt ideje, nem volt minden idöjarasi körülmeny (nyilvan volt melegebb idöben edzötaborban, de ott nem olyan a pára, stb.)
-
.LnB
titán
válasz velizare #829 üzenetére
Ez teljesen a versenyző felelőssége. Még az is, hogy azon felül amiben indul, mi legyen a kocsikba ruha. Mondjuk egy akkora név esetében mint Rogla, lehet, hogy minden is van a kocsiban. Ez teljesen Primoz felelőssége lett volna, hogy rendesen letesztelje a ruhákat az offseason-ben.
Egyébként ha jól emlékszem, az egyik podcastben pont hallottam, hogy a Visma ilyen vízhatlan-szélálló, hideg ruhákból, valami nagyon durvát használ. Sokan úgy vélik, hogy az a legjobb. Drága is mint az arany. Csak a márkára nem emlékszem. Rogla meg biztos hozzá volt szokva a jóhoz.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest