- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
Aktív témák
-
sanyixXx
senior tag
mivel ilyen jó (nyálkás, taknyos, saras dzsuvás satöbbi..) idő volt ma, gondoltam előveszem a bringát
krossz-kántri wildstyle
úgy elkeveredtem budaörs és budakeszi között kétszer is, hogy rossz belegondolni. felmentem a vitorlázó emlékműhöz, majd le egy murvás úton róla. éreztem, hogy baj lesz, mert csak lefelé mentem és persze az ellenkező irányba, mint amerre nekem jó lett volna. és eccercsak megtörtént a csoda (aszittem...). jobbra kis erdei út, pont arra kanyarodik, amerre mennék. úgy tűnt megkerüli a hegyet. arra nem is gondoltam, hogy egy nagyobbacska letörés után majdnem budakeszin tesz ki. de ez még a kisebb baj volthazafelé gondoltam, hogy maradok a murvás úton, az oda visz, ahol nekem jó.
és megint bejött a csoda. balra kis erdei út... na itt volt végem... keréknyi ösvény, rossz irány, kidőlt fák és egy olyan letörés, hogy le kellett tolnom a bringát. félúton elcsúsztam és kb. 5-10 métert seggen tettem meg. micsoda mázli...
végül letértem a sárga csíkról, amit követtem és kilyukadtam budakeszi vmelyik pihenőövezetében. onnan már gyerekjáték volt 2 ember megkérdezése és csak egyszeri eltévedés után hazatalálni.
összegezve: jól éreztem magam, de gyártottam némi mosnivalót
tanulság: az nincs... kellett volna sört vinnem!
Aktív témák
- Stellar Blade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Renault, Dacia topik
- Vicces képek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2025 - A nyár összes videojátékos eseménye
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest