- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- GAI: Poor Volta...
Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
válasz
tr00p3r #3383 üzenetére
csak hogy dicsekedjek is egy kicsit!!
tegnap kaptam 2 kereket ingyen!! a Bikemag fórumján kértem ki a véleményüket a ''kollegáknak'' a WTB DualDuty kerekekről. 2 napig nem kaptam választ, majd a 2. napon jött egy válasz és utána egy privi. amiben csak annyi volt, hogy a 13. kerületben átvehetek ingyen 2 db ilyen kereket és egy telefonszám. felhívtam és mondta a srác, hogy tényleg ingyen elvihetem, mert nála csak a helyet foglalja és nem kell. 500km van bennük max. találkoztunk délután a Speed-Way-ben és ott át is vettem. nézem és mondom neki, hogy ''te, ezen rajta maradt a külső!'' erre ő ''az is a tied lehet vagy nem kell?'' na most a külső az Michelin All Mountain és ilyen:
a belső nemtom milyen, de az sem lehet rossz. a felnik szép állapotban. az egyik egy WTB Laser, a másik meg egy WTB DualDuty. küllők rendben, az agyak nem kotyognak. szóval jól jártam nagyon és nem is nagyon akarom elhinni, hogy ilyen még létezik. nem akart a srác semmit elfogadni (kedvenc csoki, sör, bor) és annyit mondott, hogy örül, hogy segíthetett és használjam egészséggel! én felajánlottam végül a PC-s szolgálataimat, ha bármi gondja lenne a számítógéppel....ezúton is mégegyszer köszönöm Olee-nak a Bikemag fórumjáról!!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Router gondok
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Latitude 7400 27% 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- ThinkPad T16 Gen1 16" QHD+ IPS i7-1260P MX550 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG STRIX RTX 4070TI 12GB
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Lian LI GALAHAD II LCD KIJELZŐS HŰTŐK
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest