Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Leonbergi: Kérdés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
Falco6
tag
válasz
Turboboszi #4563 üzenetére
wow te aztán fiatal anyuka vagy
gratula -
Falco6
tag
válasz
Turboboszi #4561 üzenetére
17 éves fiad van???
ANYUUU!!!!
én is 17 vok
tudom h nem illik megkérdezni de hányéves vagy? csak azért érdekel h vajon fiatalabb vagy-e anyukámnál.akár priviben is jöhet
-
Falco6
tag
a szüleimről egy rossz szót ne merj ejteni!!!!!!!!!!!!!
én mondtam muternak h vigyük vissza. több okunk is volt rá, nem ismered a szitut úgyhogy ebbe ne szólj bele!!! ne alkoss véleményt olyasmiről amiről fingod nincs!
eddig bírtalak valszeg ezután se lesz gondunk egymással de a szüleimet senki ne merje a szájára venni!!! értve vagyok?!
és részemről itt ez a téma lezárva mielőtt mégvalaki beszólna ezzel kapcsolatban.
ha ezt megértetted részemről nincs harag. -
Falco6
tag
válasz
Turboboszi #4515 üzenetére
na olyan nincs hogy nem próbálhatod ki.
talán a cipőt nem próbálja fel az ember nem járkál benne mielőtt felveszi?
otthagyod addig a boltba a párod vagy a személyidet vagy ahogy akarják, de bringáért látatlanba kipróbálás nékül NEM FIZETÜNK!!! én legalábbis tuti nem
nemtom mi számít garis hibának és mi nem de ha gáz van valamivel(akármivel) be kell próbálkoznihivatkozzatok minden bajjal a garira. igaz nem bringánál de nekem bejött már.
összekátrányoztam a cipőm talpát és már nemis tudom mire fogtuk anyámmal de simán visszavettékszóval ne haggyátok magatokat! csak keményen!
-
Falco6
tag
válasz
Turboboszi #4512 üzenetére
akárhogyis döntötök mindenképp próbáljátok ki mielőtt megveszitek. de ne csakúgy ímel-ámmal! menjetek vele pár kört és jól nézzétek meg mit vesztek! de gondolom ez evidens. csak hátha mégse
-
-
Falco6
tag
válasz
(Kolombusz) #4177 üzenetére
mért te mire gondolsz?
én arra h keményen megdolgoztak értenagy szívás lehetett nekik
-
Falco6
tag
na de elhallgatott mindenki...
holnuppCritical Mass.
élvezzétek helyettem is -
Falco6
tag
na akkor újra
Na leteszteltetném a bicómat veletek
leírom amiről tudom h mien márka oszt várom a véleményeket
váz: haro
első felni: F.O.S
első gumi: orka2
hátsó felni: egybe vettem küllőstől agyastól. nagy betűkkel az van ráírva h zac2000 apróbbal meg hogy Weinmann agyra meg hogy shimano
hátsó gumi: nemtom meik a neve mer rá van írva hogy kenda meg hogy connection
pedált nemtom de szerintem elég jó
hajtókar: RPM
teló: suntour XC 60
váltó: shimano fogalmam sincs meik fajta. a hátsóra az van írva h SIS. de már vagy 6-8 éve ugyanaz van meg. csak még a régi vázamon volt amit eltörtem
fékkar: alhonga
a fékek pedig bike+
tudom h nem valami jó canga de azért szerintem nem is rossz. pláne a váz -
Falco6
tag
nos emberek itt van két kép:
[link]
[link]
vigyázzatok magatokra h ne járjatok így
és SOHA NE MENJETEK A János-kórházba ha nem akartok szívni!!!
nekem is a barátaim segítettek h ne bh@sszák szét a karom ott...
szóval csak óvatosan srácok! és hordjatok minnél több és jobb védőcuccot ha terepre mentek esőben -
Falco6
tag
válasz
Manitou #3971 üzenetére
terepen lefele én vs. téglafal.
nem akartam gyorsan menni de mégis valahogy így sikerült...
elkezdett esni is miközbe mentünk lefele valszeg ezért csúszósabb lett a talaj. mikor észrevettem besatuztam de oan gyorsan futott felém a rohadék h nem tudtam megállni és kb 30al beleszálltam. fékezni 2 másodpercig ha tudtam. utánna a fejemet védtem inkább. így sikerült a közel 60 kilómmal kb30al beleszállni a falba úgy h a jobbkezem fogott fel szinte mindent. ezért nem is csoda h az alkarombnan mindkét csont eltört(sing, orsó).
holnap leírom mi hogyan történt ha érdekel valakit(ha nem akkoris mert elrettentő példának jólesz) és tolok be képet, de mostmár fáradt vok és balkézzel még nehéz pötyögni
szóval to be countinoued... -
Falco6
tag
critical massnak lőttek részemről
tegnap bicóztunk egyet és nem bírta a karomeltörött
mindenkinek jó szórakozást hozzá! -
Falco6
tag
Na leteszteltetném a bicómat veletek
leírom amiről tudom h mien márka oszt várom a véleményeket
váz: haro
első felni: F.O.S
első gumi: orka2
hátsó felni: egybe vettem küllőstől agyastól. nagy betűkkel az van ráírva h zac2000 apróbbal meg hogy Weinmann agyra meg hogy shimano
hátsó gumi: nemtom meik a neve mer rá van írva hogy kenda meg hogy connection
pedált nemtom de szerintem elég jó
hajtókar: RPM
teló: suntour XC 60
váltó: shimano fogalmam sincs meik fajta. a hátsóra az van írva h SIS. de már vagy 6-8 éve ugyanaz van meg. csak még a régi vázamon volt amit eltörtem
fékkar: alhonga
a fékek pedig bike+
tudom h nem valami jó canga de azért szerintem nem is rossz. pláne a váz
[Szerkesztve] -
Falco6
tag
válasz
bmx powa #3775 üzenetére
állítólag az is tervbe van véve de erről nem tudok részleteket. most viszont szép bicója van. erre talán már jobban vigyáz
caprine amúgy. valami forest asszem. elég jól néz ki. én lecserélném rajta a helyében a pedált meg majd egyszer egy új teló oszt slussz. most egy rst van rajta. az annyira nem minőségi nem? vagy tévedek?
-
Falco6
tag
Cs1bu-nak van új bicója juhééé
irány a CM
-
Falco6
tag
mai napig nem értem hogy sikerült ien gyorsan hazaérnem
csak arra emlékszem h 20:10-kor még nagymamáméknál álltam a szobába kb óra 20kor indultam el és óra 40-45-re má itthon voltam. nem vágom h csináltam
amúgy szénatértől lecsorgok a 4-6-os mellett a Margit-híd-ig be a szigetre át az Árpád-híd-ig onnan meg van asszem a Dagály uszoda. amellett van cangaút és azon mek végig és akkor kilukadok a Dunaplaza mellett. tovább a bicikliúton és az bevisz Újpest városkapuig onnan meg a Lórántffy utcán be Újpestközpontig és az utca folytatása az már a mi utcánk. -
Falco6
tag
na kinek hozott oan cipőt a nyuszi?
-
Falco6
tag
tudom h van cm-es topic de nincs kedvem oda bemenni ezért, mivel főleg az itteni topic tagjainak szánom ezt a hsz-t
Emitter.: csinájjá bazzeg alkoholosfilcbcel meg egy nem sajnált fehér pólóból oszt csá. én se gondoltam komolyabbracsak jólenne felismerni egymást h igen őt a PH!-ról ismerem és talizni élőbe is. szvsz ez jó buli lenne így.
remélem Cs1bu-nak is meglesz addigra a cangája mer egyedül nincs kedvem menni -
Falco6
tag
válasz
qestion #3702 üzenetére
akkor semmiképp ne legyen benne 2.5 bar-nál több! gondolom nem hiányzik h egy járdaszegélyen ''felrobbanjon''
a kerék. nem kell oan keményre fújni az a lényeg.
NA emberek amúgy aki jön CM-re az felvehetne valami PH!-s pólótmeg találkozhatnánk is egybe a PH!-s csapat. mi a véleményetek?
[Szerkesztve] -
Falco6
tag
válasz
qestion #3694 üzenetére
általában az a bringáscipő amit patentpedálhoz használnak és azért kell mert speckó. az pattan bele a pedálba és akkor az úgy tökjó
jókat lehet vele esni
én nemtom mien. sose próbáltam de majd a többiek adnak bővebb felvilágosítást
na ezt jól megmagyaráztam
[Szerkesztve] -
Falco6
tag
válasz
emitter #3691 üzenetére
vagy ha nagyon reménytelen az egész bicó akkor kuka és keressetek másikat
láttam ma a plusszba bringákathihhetetlen miket akarnak rásózni az emberre. össztelós csoda de szarabb mint a tes*o bike-ok. spiáter szar az egész
ja ma ''elütött'' egy kötsög autós mikor kerekeztem át a zöldön. jövök át a zebrán már majdnem átértem, ez kanyarodik ki gyalogos épphogy átment előtte és már akar gázt adni de közbe én már ott voltam és nemigen tudtam kerülni. ez meg gázt ad...még ien hülye autósokat ez kell Magyarországra ezaaz ezzel lehet fejlődni hurrá!!!!!!
szerencsére a fémpedál jóljött.felfogta az ütközést, jó nagyot reccsent a kocsi(valszeg rendszámtábla) nekem meg nem lett semmi bajom. még egyensúlyba is maradtam és tekertem tovább. persze szentségeltem meg minden. csávókám elhúzott ám gyorsan h rohadjon meg
amúgyis veszélyes ez a kereszteződés. sok baleset van erre. senki nem figyel senkire. egyszer egy BMW-s csapott el majdnem kisgyereket anyukástól meg még kb két embert akik a zöldön szerettek volna átmenni. szerencse h még nem léptek le. BMW kifarol fullgáz, és milliméterekre ment el tőlük. marhanagy mázlijuk volt
és ennél csak durvább dolgok vannak itt...
szóval vigyázzatok magatokra mert nem egyszerű ez a közlekedés mostanában!!!
-
Falco6
tag
na mivan ezzel a topiccal???
régebben többet írtunk/írtatok ide...
-----------------------------UUPPP!!!!-----------------------------
[Szerkesztve] -
Falco6
tag
válasz
bmx powa #3679 üzenetére
tedd be a tájékoztatót aláírásba
más: voltam ma ebbe a fos időbe cangázni. király voltélveztem
jó időnek számít ha a Moszkva-tértől a Dunaplázáig 10-12 perc kellett? újpestközpontig meg 20. szakítottam a hagyományaimmal és felhúztam a nyeregcsöveta bringa is teccik így és jól lehet hasítani vele
egész jó így. úgy néz ki ígyhagyom
-
Falco6
tag
attólfügg mekkora az u-lakat. meg h oan oszlop e aminek csak a nagyon alja ien vastag és a többi az ien vékonka. mer akkor körbefogja. nekem most az ien fajta oszlop ugrott be.
amúgy ameikkel lezárod azt az acélkábelt azzal egy füst alatt az oszlophoz is csatolhatod nem? és vehetsz egy ien motorláncot amit sima tuttolakattal rögzítesz vagy valami bikaerős lakattal és azt is körbetekered a bicón és külön zárod az oszlophoz. na akkormár ténleg nem kell félni h ellopják. -
Falco6
tag
figy U-lakattal a vázat simán oda tudod lakatolni a lámpaoszlophoz pl. nem kell lánc mer azt könnyen elvágják és akkor cseszheted h hú dejó u-lakatod van...
amúgy ha vettél már két lakatot akkor ne vegyél szerintem u-lakatot. vegyél még egy harmadik oat mint a többi és akkor jólesz. atombisztos lezárt bicód lesz -
Falco6
tag
válasz
Scream007 #3663 üzenetére
ettől fosol h cm-en kinéznek?
ha megyünk Cs1buval elhiheted h az fog legkevésbé érdekelni mi van rajtunk
amúgy nincs patentpedál nincs sisak(sajna még nincs rá zs) és nincs bicósmeze Cs1bunak. nekem van de valszeg egy sima pólóba fogunk feszítenicsak ha nagyon szeles idő lesz és nem elég a két pulcsi sem akkor veszem még rájuk a mezt
ja és nálunk nyeregcső fullon lent van meg vázam se egy kimondott cc-s darab
mikor eltörtem a kis tescobikeszerű vázamat amit egyébként nem szégyenlem megsirattam mert imádtam akkor kedvenc szerelőm hozta a mostanit nagykerből igenolcsón h na ez majd bírni fogja.
szal nemhinném h pont téged fognak kinézni onnan. amúgy mért merült fel ez a kérdés benned? cc-sek mennek általában vagy mi?
ja DrSoul: azé nem veszünk használtan bukót mert lehet oan repedés rajta ami nem láccik kívülről de attólmég ottlehet és az veszélyes mert könnyen széttörik majd mikor egybe kéne maradjon meg hasonlók... ez pontosan pár hsz-el feljebb ki van fejtve. nemtom mennyivel feljebb de kivan. nem oan rég beszéltünk róla amúgy szal oan régi nem lehet. azt javaslom keresd meg
ja amúgy szegény Cs1bunak érdekes lesz a cm mert sajna most lopták el a cangáját és addig össze kéne raknia egy new-t. persze a pénzt ő se szüli de azért szurkolunk neki
[Szerkesztve] -
Falco6
tag
nekem sajna nem volt oan sok időm h leperegjen mit csináljak
általában pedig tudom énis ösztönből h mi a legjobb ahogy még eshetek...
szaltóztam már, estem már át a kormány fölött, hajtottam már bele szemből bringásba(persze az véletlen volt. figyelmetlen voltam), kentek már fel az Árpád-hídon a szalagkorlátra: na ez érdekes sztori ezzel vigyázzatok ti is. csávó hótsötét napszemüveggel teker velem szembe. meg is fordult a fejembe h nem odanéz ahova kéne dehát gondoltam csak figyel az útra. hát nem. nemtom hova nézett a hülye mert a feje felém volt de a tekintete úgyláccik nem. faszkalap telibe belémjött. én óvatosságból lassítottam mondjuk de Mr.Hülye persze nem. na fel is kent szépen ahogy illik a szalagkorlátra. utána makogott valami bocsit és úgy elhúzott mint a sicc. én meg kioperáltam magam a korlátból és a pipától alig látva folytattam az utamat hazafele... Konklúzió: Mindíg fordítsatok extra figyelmet a napszemüveges bringásokra akiknek nem látni át a szemüvegén!!!
[Szerkesztve] -
Falco6
tag
válasz
Scream007 #3642 üzenetére
hehe. nem az volt a gáz. nekem nem ien bepattintós pedálom van. csak szimplán nem úgy jött ki a helyzet h a lábam le bírtam volna rakni. valahogy beszorultam mikor elfordult a kormány
dőltem dőltem csak a kezemet akartam lerakni de idő már nem volt rá h az ujjaimat kinyújtsam. szal nem tenyérre érkeztem hanem így kézfejre. csukló előrehajlot a középsőujjam meg nem bírta a strapát úgyhogy úgydöntött reccs. egész kezem kétszerakkorára dagadt, de nem hittem volna h eltört az ujjam...aztán mondom még legurultunk, hazamentünk lepakolni a bicókat és barátom elkísért a kórházba. ott az orvos jól megnyomkorászta. aszittem felrúgom h a hülye még ezerrel nyomkodja is ahol fáj. kaptam egy röntgent meg egy gipszet és 3-4 hétig szoptam a ...
-
Falco6
tag
válasz
Manitou #3636 üzenetére
nem gáz én állóhelyből elesve törtem el az ujjam
visszafordultam lejtőn fölfele h megnézzem jön e barátom aztán láttam rögtön h jön és megin visszafordultam de nem tekertem és elfogyott a lendület. tehát megálltam, a kormány elfordult én meg pápá...oan gyorsan dőltem el h az ujjaimat se volt időm kinyújtani...szal fájt eléggé
aztán még legurultunk a János-kórházba mivel a fogaskerekű VÁ-tól indultunk és még ott rögtön sikerült bemutatnom a produkciót
szal félkézzel még gurultam egy jót. addig hűlt a másik.
-
Falco6
tag
Na látjátok menyi szépség rejlik a bringázásban és annak minden ágában
az idők során mindenki megtalálta a magához illő stílust mert abban látta a legnagyobb értéket, szépséget... tiszteljük hát ezért bringás társainkat akármien stílust is képviseljenek! legalább még mi bringások tartsunk össze!!!
egyik nap is amikor tekertem oan jó volt mikor szembejött egy bringás férfi és bicentett mikor ránéztem(kicsit sok a mikor. sorry)
tök meglepődtem. mondtam: Jé még ien is van? Ez tökjó
Emiatt érdemes elfogadni egymást. tökmind1 ki mien gépet hajt. ő ien cc szerűséggel lehetett én meg csücsülök tökig betolt nyeregcsővel, telóval, sulitáska, pulcsi és kívül ien mez vagy mi amit viszont cc-sek hordanak inkább. már tökrég megvan és felfedeztem h nagyonjó szélfogója és a térdzokniról ne is beszéljünk meg a térdig felhajtott farmerről. namost az összhatás alapján próbáljátok elmondani h mien stílus lehet ez
keményen nézhettem ki. hát igen ez az ÉN stílusom
lehet h a férfi nem is biccentett csak a fejét csóválta és nem értette h mi van?
[Szerkesztve] -
Falco6
tag
válasz
bmx powa #3605 üzenetére
nos szerintem a topic azt a célt szólgálja h kultúrember módjára meg tudjuk vitatni az ien és ehhez hasonló dolgokat is. méghozzá betonkeményen alátámasztott érvekkel, különben szart se ér amit mondasz(már bocsi nem konkrétan rád értem). muszály érvelni különben nem vita lesz itt hanem állatkert. és az érveket el is kell tudni fogadni! nézzétek már a másik szemszögéből is meg a dolgokat lécci ne csak mindig mindenki a magáéból!
így sose jutunk egyről a kettőre és nem megbeszéljük a témát hanem csak fölöslegesen idegesítjük egymást. kicsit legyen már MINDENKI nyitottabb! köszike! -
Falco6
tag
-
Falco6
tag
válasz
Bikeman #3598 üzenetére
Hey nehogy azt hidd h ezért írtam ezt.
csak humor volt. sorry. csak egyszerűen én nem csak azért bringázom h tekerjek hanem szeretek ugrálni de nem durván(mivel annyira nem vok jó) és nemsokára lesz védőcuccom is. sajnos ez csak pénz kérdése. már kinéztem pár dolgot... szal nyugi nem az életveszélyre törekszem!!! -
Falco6
tag
ezért írtam h mozdíthatatlan helyre kell lakatolni
találtam egy jó kis közértet. ezentúl bringával csak oda járok majd. van két vasoszlop ami a tetőt tartja a közért előtt. azzal együtt csak nem fújják meg
ha meg igen azt észreveszi mindenki
bár tes*o-nál is le szoktam lakatolni ha arra tévedek, de oda csak akkor megyünk ha éjszakai bicózás előtt bevásárolunk. és akkor kb 23:00-kor vagyunk ott. alig vannak páran. alusznak a biciklitolvajok is(remélem)
-
Falco6
tag
Amúgy azt is csinálhatod hogy több lakatot teszel rá meg többfélét. had jáccon vele aki akar.
ha van rajta 3 lakat má mingyá inkább a másik cangát lopja el. vagy ha nincs másik a környéken akkor elmegy máshova
arra figyelj h mindíg oan valamihez rögzítsd ami mozdíthatatlan! Cs1bu-ét most lopták el tűzcsapról úgy h oda volt lakatolva és nem lehetett leemelni róla. erre mit csináltak? szétszedték a tűzcsapot
és a bolt elől lopták el ahol dolgozik és kilátni az utcára. és nem egy elhagyatott hely... szal ennyit arról h nem próbálkoznak népes helyen...
énis féltem a cangámat mert imádom. ezért mindíg a legbisztonságosabb módszerre törekszem. de ha napi 8 órát lesz egyedül az utcán akkor minimum 3 lakat. kulcsos számzáras nagy motorláncos. tökmind1 mien. mondjuk lakatold úgy le ha félsz h elviszik a kereket hogy hátsókerék a vázhoz, elsőkerék a vázhoz és a harmadikkal kösd össze a kettőt és lakatold ki egy biztos ponthoz. vagy legyen inkább mind1ik kilakatolva biztos ponthoz. nagy motorláncot összevissza fűzheted a bringa körül
lehetőségek végtelen tárháza áll rendelkezésedre ha több lakatod vanés nem kellenek oan drágák ha több is van. tudod ki szórakozik 3 lakat feltörésével mikor egyszerűbb ha robbant
szal ruházz be mindenképp több darabra szerintem. nekem is kettő van és ha tudom h gázos helyre megyek akkor bizony mindkettőt felrakom
-
Falco6
tag
csinálhatnánk ph-s pólót és bicózhatnánk abban nyáron. így lehet h esetleg összefutunk a városban
PH! Bringás Topic
-
Falco6
tag
válasz
duracell89 #3251 üzenetére
nekem tetszik
bár nemtom megér e 130000-et
majd a szakértőbbek megmondják. de alkudj amí csak tudsz -
Falco6
tag
ha érdekelt volna erről a véleményed megkérdeztem volna
(félre ne értsd ezzel kapcsolatban senki véleménye nem érdekel.)
a te dolgod h hogy akarod szétverni magad. mert estél már oat h ha lett volna pl alkarvédőd nem lett volna semmi bajod. nem szándékozom szétverni se a karom se a lábam. úgyhogy részemről ennyi. fullfaceről meg csak annyit h nézd meg az ezzel kapcsolatos előző hsz-eket. pont oat nem vennék...
részemről téma lezárva. -
Falco6
tag
válasz
illusiON #3153 üzenetére
képzeld kerestem procrossba oasmi alkarvédőt mint a tied. srác mutat nekem ien p*csányi könyökvédőt erre mondom neki h oan kéne ami csuklótól könyék föléig véd. erre aszongya hogy oan nincs. hát nem volt kedvem vitatkozni vele
viszont mutatott FOX lábszárvédőt(oan térdvédővel egybecsináltat) 4-5k-ért. szerintetek az megéri? sztem igen. pláne h két éve baseball sapkát adtak FOX-ból 7000ért.
-
Falco6
tag
Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 12400F BOX + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 , 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Dell Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Razer Blade 15 Advanced Gamer laptop
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest