- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Te most miről beszélsz? Nyugodj le egy kicsit.
1. Én is leírtam, hogy jobb az merev, én kifejezetten utálom az összetósokat, és szerintem csúnyábbak is.
2. Egy ilyen gyári fék, arra, amire ők használnák (és tudtommal nem 100Kg fölött van a testtömegük), szerintem teljesen jó: minek kell itt rémíteni a népet? Egyértelmű, hogy van annál jobb, de használtam évekig Schwinn-Csepelt a gyári fékével (pedig mondjuk országúton, de elég nagy lejtőkröl jöttem le, ami itt Pest körynékén talán nincs is), és évekig jó volt. Egyik nap eltörött az elülső: és? Nem volt nagy gond, lecseréltem.
Ez bármikor előfordulhat. Mi történik akkor, ha megveszik, és mondjuk 6 hó mulva, vagy amikor van rá keretük, lecserélik a féket?
Továbbra is állítom, és ha nem értesz egyet, nem tehetek róla: én se ezt a biciklit venném meg, és írtam nekik, hogy jobb egy merev: de ha neki ez tetszik, arra, hogy le megy vele horgászni, abból nem lesz baja. Én ezt állítottam. Lehet, hogy nem emlékszel a linkre: ez nem egy Tesco gazdaságos bicikli. Még is SchwinnCsepel: biztos van jobb, de azért ez már szerintem nem az életveszélyes kategória.
Kezd már itt a diskurálás átmenni hasonlóba, mint Enermax táp, vagy jó-e a Casetek. Biztos, hogy az Enermax minőségi, de nem csak az létezik, és a Casetek se trabant.
Vagy lehet, hogy a szemedben a Trabant jobb autó volt, mint az én véleményem szerint: a Trabant számomra nem autó, annál a bicikli is jobb. A Schwinn Csepel azért bicikli.
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Csütörtökön jön a Redmi Pad 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napelem
- iPhone topik
- Megdöbbentő bejelentés a Nothingtól
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest