Aktív témák

• DrSoul

őstag

válasz Meme #4547 üzenetére

Te most miről beszélsz? Nyugodj le egy kicsit.
    1. Én is leírtam, hogy jobb az merev, én kifejezetten utálom az összetósokat, és szerintem csúnyábbak is.

2. Egy ilyen gyári fék, arra, amire ők használnák (és tudtommal nem 100Kg fölött van a testtömegük), szerintem teljesen jó: minek kell itt rémíteni a népet? Egyértelmű, hogy van annál jobb, de használtam évekig Schwinn-Csepelt a gyári fékével (pedig mondjuk országúton, de elég nagy lejtőkröl jöttem le, ami itt Pest körynékén talán nincs is), és évekig jó volt. Egyik nap eltörött az elülső: és? Nem volt nagy gond, lecseréltem.
    Ez bármikor előfordulhat. Mi történik akkor, ha megveszik, és mondjuk 6 hó mulva, vagy amikor van rá keretük, lecserélik a féket?

Továbbra is állítom, és ha nem értesz egyet, nem tehetek róla: én se ezt a biciklit venném meg, és írtam nekik, hogy jobb egy merev: de ha neki ez tetszik, arra, hogy le megy vele horgászni, abból nem lesz baja. Én ezt állítottam. Lehet, hogy nem emlékszel a linkre: ez nem egy Tesco gazdaságos bicikli. Még is SchwinnCsepel: biztos van jobb, de azért ez már szerintem nem az életveszélyes kategória.

Kezd már itt a diskurálás átmenni hasonlóba, mint Enermax táp, vagy jó-e a Casetek. Biztos, hogy az Enermax minőségi, de nem csak az létezik, és a Casetek se trabant.
    Vagy lehet, hogy a szemedben a Trabant jobb autó volt, mint az én véleményem szerint: a Trabant számomra nem autó, annál a bicikli is jobb. A Schwinn Csepel azért bicikli.

Aktív témák