- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz
Véreshurka #104908 üzenetére
Főként bringaúton szoktam, terepen ritkábban. (Amúgy az sem kopik annyira, persze inkább terepre való
)
Köszi a választ! -
Dtomka
veterán
válasz
Véreshurka #104890 üzenetére
Köszönöm a választ. Közben még nézegettem és inkább ezt venném.
Schwalbe Marathon Plus MTB1 vélemény:
"mod: 1700+km megtétele után sincs gondom vele. Kopás szinte alig látszik rajta,még mindig vastagok a bütykök rajta!Defekt még mindig semmi,pedig volt hogy rozsdás szög,üvegszilánk,facsavar "kattogott" a gumiban menet közben,úgy beleáltak! Kihúztam őket,de a belsőt már egyik sem érte el. Nagyon elégedett vagyok vele!
Vizes aszfalton kanyarodáskor picit csúszik,szóval ott óvatosan a bedöntéssel..."
Van aki 20k km után sem kapott még defektet. Szerintem minden pénzt megér. Mert 1 defekt élményromboló, +munka stb stb.
Még 1 kérdés. 26" kerékre venném, sokat számít hogy 26x1,25 vagy 26x2? Terepen is mennék, gondolom a szélesebb jobb lenne.
-
Dtomka
veterán
Aki használ ilyet vagy hasonlót azok válaszát várom
Megéri az árát? Schwalbe Marathon Plus Tour HS404 reflexcsíkos drótperemes 26"-os gumiköpeny -
Dtomka
veterán
válasz
Hasaggymeg #104693 üzenetére
OK, köszönöm!
-
Dtomka
veterán
válasz
6030D #104661 üzenetére
Eddig csak szerencsém volt. (Hirtelen ezek jutnak eszembe: Velencei tó körbetekerés 2x, Csepel-Erzsébet kilátó-Csepel 2x, Csepel - Margisziget - Csepel ~5x...Csepel-Makád-Csepel 1x, és meloba járáshoz - napi 12 km)
Caprine Forest -re kellene...
Köszi a segítséget!
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Tavaly előtt vettem 1 bringát és azóta most kaptam (tegnap) 1 defektet. Idén be van tervezve a Balaton körbetekerése, és oda lehet kellene már vennem defektűrő külsőket.
Ti használtok ilyen külsőt? Ha igen, melyiket ajánljátok? Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Android játékok topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Renpho Reach masszírozó készülék
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- Tymo Rovy mélyhullám hajsütővas
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Tab S9 8/128GB Csak kipróbált 12 hó jótállás! Állapot 10/10
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest