Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz Véreshurka #104908 üzenetére
Főként bringaúton szoktam, terepen ritkábban. (Amúgy az sem kopik annyira, persze inkább terepre való )
Köszi a választ! -
Dtomka
veterán
válasz Véreshurka #104890 üzenetére
Köszönöm a választ. Közben még nézegettem és inkább ezt venném.
Schwalbe Marathon Plus MTB1 vélemény:
"mod: 1700+km megtétele után sincs gondom vele. Kopás szinte alig látszik rajta,még mindig vastagok a bütykök rajta!Defekt még mindig semmi,pedig volt hogy rozsdás szög,üvegszilánk,facsavar "kattogott" a gumiban menet közben,úgy beleáltak! Kihúztam őket,de a belsőt már egyik sem érte el. Nagyon elégedett vagyok vele!
Vizes aszfalton kanyarodáskor picit csúszik,szóval ott óvatosan a bedöntéssel..."
Van aki 20k km után sem kapott még defektet. Szerintem minden pénzt megér. Mert 1 defekt élményromboló, +munka stb stb.
Még 1 kérdés. 26" kerékre venném, sokat számít hogy 26x1,25 vagy 26x2? Terepen is mennék, gondolom a szélesebb jobb lenne.
-
Dtomka
veterán
Aki használ ilyet vagy hasonlót azok válaszát várom
Megéri az árát? Schwalbe Marathon Plus Tour HS404 reflexcsíkos drótperemes 26"-os gumiköpeny -
Dtomka
veterán
válasz Hasaggymeg #104693 üzenetére
OK, köszönöm!
-
Dtomka
veterán
válasz 6030D #104661 üzenetére
Eddig csak szerencsém volt. (Hirtelen ezek jutnak eszembe: Velencei tó körbetekerés 2x, Csepel-Erzsébet kilátó-Csepel 2x, Csepel - Margisziget - Csepel ~5x...Csepel-Makád-Csepel 1x, és meloba járáshoz - napi 12 km)
Caprine Forest -re kellene...
Köszi a segítséget!
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Tavaly előtt vettem 1 bringát és azóta most kaptam (tegnap) 1 defektet. Idén be van tervezve a Balaton körbetekerése, és oda lehet kellene már vennem defektűrő külsőket.
Ti használtok ilyen külsőt? Ha igen, melyiket ajánljátok? Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Xiaomi Mi hajszárító új 6hó jótállással!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- Újszerű hajsütővas 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest