Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janusz001
őstag
Sziasztok, tavaszra van betervezve egy új kerékpár vásárlása. Főként városi használat, de azért tervbe van véve könnyebb túrázás is, emiatt trekking kerékpárok felé kacsingatok. Összeghatár olyan 130e lenne, felszereléssel már nem akarok bajlódni, szóval világítás, sárvédő stb. kellenek. Elsősorban melyik gyártótól érdemes vásárolni, nézegettem Kellys , Cross, Gepida kerékpárokat a fent megjelölt összegig, nem ragaszkodok az idei modellekhez, ahogy néztem a tavalyi és az azelőtti bringákból hozzá lehet jutni hasonló áron jobb felszereltségű modellekhez.
-
Janusz001
őstag
Sziasztok. Beújítottam egy városi cruisert 3 sebességes agyváltóval, Shimano nexus inter 3kontrás. Mennyire normális, hogy 1 -es fokozatban semmi hangja, majd 2 és 3 -as ban egyre hangosabb? Olyasmi hangja van, mint a szabadon futónak. A váltó zsír új, be van rendesen állítva. Ahogy olvasom angolul, ez normális jelenség.
Ez lenne a sárkány, baromi kényelmes.
[ Szerkesztve ]
-
Janusz001
őstag
Decathlonos RIVERSIDE TOURING 520 mennyire ajánlott ezért a pénzért? Egyelőre városon kívül alföldi földutakon, túrautakon stb. lenne, használva, pár év múlva pedig ha gyerek nagyobbacska lesz, akkor könnyebb túrákra mo. -i dombos/hegyes vidékeken. Városban nem nagyon lenne használva, arra van egy 3 sebességes cruiser.
Meglep, hogy csak 11 sebességes, lefedi ez a tartomány az emelkedőkre való felkapaszkodást és a hosszabb sík utakon való tekerést? -
Janusz001
őstag
Üdv, ez még mindig ajánlott ezért az árért? : [link] , környékünkön van pár bányató, kisebb erdő, alföldi terep viszonyokon lenne használva nem nagy távolságokon, csak gyerekkel tekeregnénk, most van egy 29 -es városi cruiserem, de az alkalmatlan ilyen utakra.
Illetve 105kg vagyok, nem tudom ez még belefér -e ezzel a bringával, ülés biztos cserélném valami kényelmesebbre, mostani cruiseremen selle royal van, az baromi komfortos, de nem tudom erre a bicóra illene -e. -
Janusz001
őstag
Decathlonos kerékpárok mennyire vannak szétszedve házhoz szállítással? Szerintem ez lesz a befutó [link] ,videó alapján nem tűnik megugorhatatlan feladatnak.
-
Janusz001
őstag
Decathlonos Riverside 920 360e -ért mennyire jó választás? Vagy ebben az ártartományban már lehet jobbat kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest