- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakbarbár
aktív tag
Túl nagy a váz vagy nagyon előre van tolva a nyereg. Tavaly nekem is ezért fájt állandóan a térdem, idén már ideális vázméretű országútit hajtok, nincs is semmi fájdalmam. Nézd meg, hogy vízszintes pedálállásnál a térded pont a pedáltengellyel azonos vonalban van-e.
Országúti kerékpár testre szabása -
anorche1
őstag
Én is 183 vagyok, és nekem az 57 -es vázméret nagy.
Újabb példa, hogy nem elég táblázat alapján kerékpárt venni, hanem előtte rá kell ülni.(#23804) gergo5991
Vigyázz! Egy ismerősöm bringáját pont így lopták el. Vasútállomáson találkoztak (miskolc tiszai pu), a vevő elvitte a bicajt a próba körre, és soha nem hozta vissza. A gyereket az ismerősöm megtalálta, de mivel nem volt nála a bicó, ezért a rendőrök nem tehettek semmit
A pénzt előre kérd el, meg esetleg készíts egy képet a személyi igazolványáról/lakcímkártyájáról, vagy legalább nézd meg, és jegyezd meg hol lakik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest