Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz borges7 #205119 üzenetére
Futárként dolgozom
RIP.... Amúgy meg rendes, technikai aláöltöző, fölé softshell, kívül hardshell. Sapkából is neoprém, kesztyűből pedig mindenképp olyan, amiben nincs gumi membrán, hogy tudjon szellőzni. A téli cipők vs kamásliról már esett szó mostanában. Fél vagyon lesz mindez, de muszáj.
És a legfontosabb: válts értelmes munkára, amint tudsz! Ezzel csak kinyírod a tüdőd, a porcaid, meg amúgy is. Igazi agybeteg baromság. Tanulnikellettvóna.. ugyebár. De még nem késő.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
Maximum1
őstag
Sima technikait nem javaslom, átizzadva bele fogsz fagyni, dekában van ez a kevert merino/38%/, ez azért jó mert ha bele izzadsz tartja a hőt és gyorsabban szárad mint a 100%-os merino.
Sensornak van egy ilyen kevert /60%/ dupla rétegű cucca, ez még jobb, mall.hu-nál néha lehet kapni.
Nadrág is van a dekában/pont most nem elérhető, figyelni kell/ ez elég vékony, jó lehet a célra, nekem megvan 2 éve de még nem használtam, a táskában hordom ha esetleg tré van. -
ZolkoW
őstag
a haladás és a várakozás egyhelyben nagyon szélsőséges, még ha alacsony intenzitáson is tekernél, hogy kevésbé izzadj, de a merinó cuccok jó irány lehet, másrészt én bekészülnék egy kicsire hajtogatható pufimellénnyel, vagy kabáttal, amit azonnal fel lehet venni ha megállsz, mert kétlem,hogy van olyan kabát, ami ezt önmagában tudja, hogy mindenre jó.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
arcitec
addikt
válasz borges7 #209644 üzenetére
Az, hogy nagyon pontos az a GPS jel függvénye, többnyire egységesen pontos az azt használó app-al, alkalmazással. Olyat, hogy autó elindul? De mikor is kell elindulnia?
A Garminokat is el kell indítani(induláskor). Telefonra egy ilyet ismerek: [link]
Lehet van több jobb, már régóta nem használom, max alkalmanként és valóban a megtett út/távolság mérésre.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Legtöbb automatikusan leáll, elindul veled, de olyanról, hogy bármikor elindulsz elindul automatikusan nem nagyon hallottam, hisz ha nem akarsz mérni akkor csak eszi az aksit valahányszor megmozdulsz.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Ringman
nagyúr
a cyclemeter appot neked kell elindítani, de a fizetős változat (évi előfizetés párezres tétel) azt tudja kezelni, ha menet közben megállsz.
én kb. másfél éve ezt használom biciklis computer helyett.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
flash-
veterán
amig a brytonom rossz volt a wahoo anroid appot használtam 1 hónapig, nekem tökéletesen működött, pillanatnyi sebességet írja (a strava azt nem írja)a többi adat mellett, és kezeli a pedálfordulat-sebesség-pulzus szenzorokat is amiket ugyanúgy láttál a főképernyőn mint egy kerékpáros órán, van benne auto pause,stb
azért nálam egyértelműen a Bryton volt a jobb nem is pontosság miatt hanem mert céleszköz.
ja stravára is szinkronizál[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz borges7 #209652 üzenetére
Pont az jutott eszembe, hogy van az a kis óraszerű lépésszámláló, vagy más okosórák melyek egész napi aktivitást mérni hivatottak és meglehetősen keveset fogyasztanak talán jók erre, de egy több paramétert rögzítő eszköz, alkalmazás (pulzus, útvonal, sebesség, szint stb.) már rengeteg energiát igényelne a folyamatos működéshez...majd talán egy új, tartósabb és erősebb akkumulátor kifejlesztése után.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
TomMusic
őstag
Szia!
Bár programot kérdeztél, de 20 ezer környékén már kapsz használható GPS kütyüt: [Sigma Pure GPS]. Én is ilyet használok (én írtam a véleményt ).Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
-
Mezga Aladár
veterán
-
Lacerta
aktív tag
A pontosság a vevőtől függ, ami a telefonban van. Minden androidos app API-n keresztül kapja az adatokat, mintegy fekete dobozból. Ha pontosat akarsz, akkor neked olyan telefon kell, ami tudja a GPS, Glonass, Galileo holdakat fogni, és emellett kétsávos ( L1/L5 ). Az sem mindegy, hogy hogy áll a telefon, függőlegesen pl. sokkal stabilabb a vétel, mint vízszintesen.
Az akku merülés két dologtól függ: a gps bekapcsolásának időtartamától és a képernyőidőtől. Értelemszerően, ha nincs bekapcsolva a képernyő, akkor kisebb a fogyasztás. Egyes appoknál be lehet állítani, hogy csak akkor kapcsolja be a vevőt, amikor pontot vesz fel, de ennek csak akkor van értelme, ha ritkán veszel fel pontot, tehát távolság mérésére kb. alkalmatlan, illetve a pontosság is jóval kisebb egy ki-be kapcsolgatott vevőnél, mint egy folyamatosan bekapcsoltnál.
Én használok Locust, Oruxot, Androzicot térképes nézethez, logoláshoz a Mandhak-féle GPSLoggert. Utóbbi elég jól paraméterezhető pici programocska és vagy 10 éve reszelgeti a srác.
Jellemzően be lehet állítani olyanokat, hogy az app indításakor azonnal menteni is kezdje a logot, illetve olyat is, hogy csak akkor mentsen, ha mozogsz. A GPSLogger és a Locus biztosan tudja mindkettőt.
Nálam 2-3m-re van beállítva a rögzítési gyakoriság ( apptól függően ), a mért távolság eltérése a vezetékes órához képest 1% alatt szokott lenni a kétsávos vevős telefonomon. A régebbi vevőknél ez több, és a lassú haladás vagy sok álldogálás is növeli az eltérést.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz borges7 #219343 üzenetére
Én még jó lábpumpát nem láttam...ami persze nem azt jelenti, hogy nincs is, de nem sok lehet.
#219344jjeahh...itt inkább az elektromos GX ASX váltószett és mindenmásjapcsi felállás az érdekes...amíg persze nem rukkol elő Shimi is valami hasonlóval, de őket ismerve meglehetősen "hagyománytisztelők" (értsd évek kérdése náluk), to say the least.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 3D nyomtatás
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Samsung LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás