Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Metallica M72 World Tour 2026 június 11 - 13. Budapest
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbala
tag
válasz
Balákka #62231 üzenetére
Nem ismerek más boltot ott, de én a Jóbringa-nál vettem a kerékpárom. Előtte többször is beszéltem velük, nagyon korrektek voltak. Mikor mentem átvenni a bringát akkor is szimpatikusak voltak, kaptam pár jó tanácsot is. A bringa jól be lett állítva, nem kellett semmit állítanom rajta.
-
Balákka
tag
-
6030D
addikt
válasz
Balákka #60210 üzenetére
"Nagyon fontos különbség azonban a hidraulikus fékekhez képest, hogy a mechanikus tárcsafék a kopással egyidejűleg nem állítja magát hozzá a tárcsához, mint a hidraulika." (Bikemag cikk)
Tehát a hidrósnak a karbantartása a betétcsere, ha elkopik, illetve az olajcsere, évente-kétévente, ki hogy érzi.
A mechanikust állítgathatod folyamatosan utána, illetve a bowdent is ápolni kell. (Egy gyári tárcsafékes bringán nem Jagwire van általában.)
Tárcsát meg mindegyiken kell cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest