Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi94
őstag
válasz csabi94 #49245 üzenetére
Első tapasztalatok a lidlis órával.
Azt a múltkor nem írtam, hogy az öve elég nevetséges egy jobb órához képest. Az "agya" az bumfordi, még mezen át is látszik, hogy rajtad van, de maga az öv meg olyan vékony, hogy félek jobban meghúzni.
Az óráról írtam, hogy átgondolatlan a menüje, lehet, hogy csak nekem az, mert Polar-om volt, előtte meg Kalenji, de erre az 1-2 hónapra jó lesz.
Edzés közben is számol átlagot (ezt a Polar CS100 nem tudta), tehát menet közben is számolja az átlagpulzust, nem csak a végén.
Amire nagyon kíváncsi voltam, az az, hogy nagyobb sebességnél hogyan mér az óra, elveszti-e a jelet. Meg kell, hogy mondjam, csalódtam is, meg nem is. 50-60 körül lefele a dombról, szembeszélben, aláöltözet nélkül elveszti ugyan a jelet, viszont nem ír olyankor hülyeségeket. Olyat nem csinál, mint a Polar-om. Látszik rajta, hogy nem mér, de még mindig jobb, ha a hegy aljáig ugyanannyit mér (122 pl.), mint ha kiírná, hogy 220, aztán nem tudod otthon megnézni, hogy mennyi volt a maxod.
Ami vicces. Ugyan van az órán stopper, de ez a pulzusmérőtől külön van, a pulzusmérő stopperét (eddigi tapasztalataim alapján) csak nullázni lehet. Ha felveszed az övet és belépsz a pulzus menübe, akkor indul a stopper. Le tudod nullázni bármikor, de megállítani nem. Ha megállsz fagyizni, akkor vagy messze rakod az órát, vagy leveszed az övet.
És ez van akkor is, amikor jelet veszt, megáll a stopper is. Így nem érdemes az óra stoppere alapján belőni, hogy hány km-nél jársz. Nagyjából 3 percet csalt nekem emiatt le egy óra alatt úgy, hogy sok domb volt. Egyébként meg jól mért.
Nyilván nem egy 20-30-60 ezer Ft-os kategória, de az átlag embernek teljesen jó, és olcsó. Futásnál, ha nem veszti el a jelet, teljesen megfelelő szerintem.
Még valami: erős napsütésben is teljesen jól látható a kijelzője.
Ez most így kb. ennyi, nem bántam meg, hogy nyár végéig csak ennyibe kerül a pulzusmérésem, akkor veszek egy Garmin Edge 1000-t, ezt meg Barátnőmnek adom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- UV Lámpa köröm ép0téshez. új 6hó jótállással!
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- Tymo Ring kerámia hajsimító fésű új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest