Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Azért örülök, hogy nem csak én nem találom ezt vonzónak. Van az úgy, hogy nem való mindenkinek a koskormány. Illetve az önmagában egyébként tök jó, és kényelmes, furcsa mód a póz ellenére szinte egyáltalán nem zsibbadt a kézfejem, ellentétben az egyenes kormánnyal.
gergo5991: valami hasonló fogalmazódott meg bennem is a botsáskákkal kapcsolatban Kb. ott lenne kényelmes fogni felül a kormányt, ahol az egyenes szakaszon hajlítva van a fvk-k felé.
Ringman: köszi az ajánlásokat, de szerintem én is inkább fitness vonalon tudok tovább lépni. Az sem biztos, hogy olyan marha nagy jelentősége lenne a crosshoz képest. A gravel, ha mégis belevágok, azért árérzékeny, 1200€-ért már kapni (használt) gravelt, a Vaya váza csak ennyi.
Napfénysüti: gondolom, a fékeknek az sem használ, hogy tesztbringa, szóval azért olyan messzemenő következtetést nem vontam le belőle. A kényelem meg... akkor a fenének azzal reklámozzák a gravelt, hogy ku***ajó mindenre? Csomagos túránál például 100 km-eket menni naponta ilyen testtartással, változatos terepen, akkor menjen az, aki kitalálta.
Fifaisshit: én elhiszem, mert nekem meg a derekam fájt. Mióta bringázom, elmúlt.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest