Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .mf

veterán

válasz parandroid #225622 üzenetére

Oké, akkor "Bringával (a hónom alatt) járok munkába", na :DDD ;]
    Reggelente azért Santa Mariába, ahonnan a busz megy fel a Stelviora, bringával tekerek le, pedig mehetnék busszal is. Igaz felfelé szint abba se nagyon van, veretek ott is 60-65-tel :DDD

Az Umbrailről a Stelviora már próbáltam feltekerni, ami "csak" kb 300 szint (4 km alatt), csakhát az asztmám alaposan a tudtomra adta, hogy NOPE. :B De vannak itt páran, akik egy nap többször is feltekernek a Stelvion. Tavaly volt egy 50-60 közti öreg, aki minden nap 2x feltekert, de volt, hogy 3x is láttam. Na az ám tényleg a real shit!

Alg: ahogy Parandroid kiegészítette, a hónom alatt bringával járok :DDD A kis 20"-es összecsukhatós bringával letekerek 3 faluval arrébb a buszhoz, felcipeltetem magam és a bringám a busszal a Stelviora, majd onnan hazafelé lezúzok a bringával :)) (Na de olyan sebességgel, hogy kocsikat, bringásokat, néha motorosokat is előzök - néha amíg a buszra várok Santa Mariaban, utolérnek bringások, akiket leelőztem, mindig vigyorogva néznek, hogy vazze azzal a kis vacakkal hogy verettem lefelé :DDD )

Kanyarfotózok - azaz itt Curvafoto :DDD

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák