Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hiányzik a gamer érzés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mennyi az AnTuTU maxija a POCO X6 PRO 5G-ben a Mediatek Dimensity 8300 Ultrának?
- ALZA vagy eMAG?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
őstag
válasz Tothgera30 #107447 üzenetére
Tipp, vagy ugyanúgy kopik az összes.
Tényleg szép ez a bringa!
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Bati0501
őstag
válasz Tothgera30 #107447 üzenetére
Igen, ez az.
Vételárból csak -10e jött le, de adott egy másik hátsó sort az eladó, mert a rajta lévővel bizonyos fokozatban bizonyos szituban nem váltott rendesen, mert már egy kicsit kopott volt.
Az új viszont már nem Shimano, hanem Campagnolo.
Engem mondjuk nem zavar, de azért megkérdezem, hogy ugye ez nem probléma, ugyan úgy működik majd ezzel a sorral, mintha Shimano lenne rajta?Illetve a gyári stucnit lecserélte nekem egy kisebbre, mert az túl nagy volt.
Továbbá a váltón állítgatott, mert kicsit el volt állítva.Tegnap próbáltam megmérni, de sajnos erre alkalmas mérlegünk nincsen, így egy eléggé egyszerű módszerrel sikerült megmérni: szobamérlegre kezembe tartva a bringát ráállok.
Így, nekem egy kicsit meglepő módon, 8,8 kg jött ki, azt hittem/reménykedtem benne, hogy olyan 8 kg körül lesz.
Hivatalos honlapon nem látok teljes bringára vonatkozó súlyadat, jobban meg még nem ástam bele magam, de szerintetek ez reális érték?6030D: Köszi neked is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo FMC RC drón - 4/3" Hasselblad kamera - újszerű állapotban
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - ÚJ drón, garanciával
- DJi Mavic air 1 Drón
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest