- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
rétisün
veterán

mióta "tavaszodik" egyfolytában a széllel küzdök. komolyan mondom, jobb volt a dec.-januári 1-2-3 fokos szélcsend.
délelőtt itt még nem fújt a szél, mire elindultam volna, valósággal felviharosodott
úgy döntöttem, elég volt, így a mai sportolás(?) kimerül a 15.-ei ünnepi sörtúrához valók beszerzésében.

-
rétisün
veterán
válasz
csabi94
üzenetére
már nem igazán emlékszem, már vagy egy év leszoktam az endoroól, de mintha a telefonon is lenne térkép mód.

ott megjeleníti az útvonalat? mert akkor töröld az oldalról, és próbáld meg feltölteni még egyszer.már biztos volt róla szó, én pl. két progit is futtatok párhuzamosan. ha valamelyik nem jól, vagy nem rögzít, akkor is megvan az útvonal. tegnap pl. a sportypal "nézett be" ~5 km-t, a mytracks viszont szépen rögzített mindent.
a sportypal oldalán lehet szerkeszteni az útvonalat, így ki tudtam javítani a félremérést, de sztem. az endo-nál is van ilyn opció.
-
csabi94
őstag
Endomondo szokott olyat csinálni, hogy nem jeleníti meg a térképen az útvonalat? Bug lenne?

-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Nehogy bepereljenek mi?!

-
venember83
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978
üzenetére
Többen is, de neveket nem mondhatok.

-
Doki-HUN1978
senior tag
Buda maratonra készül valaki srácok?
-
DemonDani
addikt
Újra működik a SportyPal T-Online-ról!

-
Vasinger!
nagyúr
válasz
belaazallat
üzenetére
Én éppen dilemmában vagyok, hogy mi legyen. Közép-Magyarországra nem nagyon látom, hogy esőt jósolnának, de eléggé sok felhő van már most is felettünk. El kéne mennem egy üzletet intézni innen 10 km-re, de így nem tudom mit tegyek.
-
rétisün
veterán
nocsak, Tamoo hogy megváltozott

-
belaazallat
addikt
-
DemonDani
addikt
válasz
Doki-HUN1978
üzenetére
de van akinek egy verseny nem jelent semmit, sokkal inkább a világlátást szereti ő is szerintem, méghozzá kényelmes tempóval, ahogy lejött

-
rétisün
veterán
válasz
Doki-HUN1978
üzenetére
hobbiból, outishoz képest kényelmesen...
versenyen sehol se lennék a 26-28-a átlagaimmal
még szki is jobb tempókat megy a majd' 2x olyan nehéz bicajával 
-
pite4
tag
Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Általában amikor nincs szabadidőm, nincs szél. Ellenben amikor szabadidőm van , van szél is
Ezért gondolkozok egy u.n home traineren. Valakinek van tapasztalata? Nem sokat tudok az ilyen szerkezetekről. Milyen árban mozog egy használható darab? Nyomnám napi 40-60 percet. Melyik a "legrealisztikusabb"? Előre is THX! -
DemonDani
addikt
[link] lopás gyanus ár megint

-
Cathfaern
nagyúr
válasz
belaazallat
üzenetére
Nézegettem árakat meg gondolkoztam közben, valszeg mégis az lesz amit írtál
Többre megyek ha a váltásra szánt pénzt inkább pl. spd-re költöm. -
DemonDani
addikt
[link] betöltötte a 10.000 a sárga paripám

-
DemonDani
addikt
Na hát ma egy horror úton vagyok túl
utólag persze vicces, de közben korántse volt az... minden létformától 5km-re defekt 0 felszereléssel, és gyakorlatilag faltól falig nádban, volt itt minden vagy 2 km-t mentem defekttel meg vagy 6ot toltam (mikor már untam, meg elfogyott a vágott nád talaj ott felültem, már kb szartam bele akkor) hihetetlen de olyan 8km-en keresztül nem volt híd egy patakon keresztül, végül az utolsó 10km-t autóval fejeztem be.
ezt senkinek nem kívánom... ráadásul belsőm sem volt így a helyi szerelő otthon megcsinálta szerény 2k-ért vmi Conti belsővel... (mikor odavittem még schwalbe-t mondott 2kért...) -
venember83
nagyúr
válasz
ludsimon
üzenetére
Hmm, azt nem vettem észre. De akkor itt egy másik érdekes video, bár eléggé reklámszagú, sajnos.
-
belaazallat
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Ahogy jónak látod!
Hát igen, Szombathely szép környék, egész normális utak vannak arra. Meg hát sógoréknál kitűnő utak vannak.
De itt Kaposvár környékén az utak minősége hagy némi kivetni valót. Itt olyanok az utak, mint Balatonnál a kerékpárút Szigligetnél.Egyébként jöv. hétvégén járok arra, sajna tömegközlekedéssel.
-
ludsimon
veterán
válasz
venember83
üzenetére
De hát ezt linkeltem 2 napja.

-
venember83
nagyúr
Nehogy kimaradjatok a jóból: Kib@szott bicikli.
-
dqdb
nagyúr
válasz
KaraDani
üzenetére
A vége előtt 5km-el jött szembe egy lány, aki után 3-an összenéztünk, hogy megcsináljuk mégegszer?
Én kicsit utánatok értem oda, vele egy kategóriában játszott ...Már hazafelé a Nyugatiban Geri majdnem nekem jött, aztán jobbra fordítottam a fejemet, hogy kit figyelt, és megbocsátottam volna neki, ha összetör, nem hiába, látványos volt a mai nap

rétisün: és itt a szél sem fújt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rétisün
veterán
válasz
tzimash
üzenetére
aztán az outis élménybeszámolók hol vannak?

(#17876) hoffman: nekem sem a hőmérséklettel volt bajom (~10 fok, egy technikai póló, dcathlonos (futós) aláöltöző+széldzseki bőven elég volt) sajnos a szél fújt ma is. nagyon.
(#17883) Cathfaern: már jó, napok óta, töltögetem is fel a workoutokat

Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!

- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

még szki is jobb tempókat megy a majd' 2x olyan nehéz bicajával 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)