- Fórumok
- Egyéb
- Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum IV.
- (téma lezárva)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Cs1bu
tag
-
Cs1bu
tag
megmondom öszintén aktivan ezzel 1.5 2 éve foglalkoztam hogy minek mekkora a mérete, milyen csapágy milyen stucni etc etc.. adom a linket, nézzétek meg kérlek titeket, mondjátok meg hogy az ár megfelelő-e vagy sok, vagy kevés. a lényrg hogy eléggé sürgösen kell a kess ezért válnék meg tőle.
[L]http://piacter.bikemag.hu/showproduct.php?product=170033][link][/L]Kérem a véleményeket.
köszönöm elöre is ismét. -
Cs1bu
tag
Sziasztok!
Kéréssel fordulnék hozzátok! lenne egy bringám amit szeretnék eladni, minnél hamarabb, bár tudom annyit ugysem kapok érte annyit amennyit ér ha sürgösbe akarom eladni. De hát ez van. A lényeg, hogy tudnátok esetleg olyan oldalt mondani amit eléggé sokan néznek és fel lehet adni hirdetéseket? (netalántán itt is ha érdekel valakit egy bringa az bátorkodjon irni lécci)
elöre is köszi
csib
-
Cs1bu
tag
-
Cs1bu
tag
-
Cs1bu
tag
-
Cs1bu
tag
Na megint egy hülye kérdés. Most gondolkodom valami melóváltáson.
Egy biciklistfutár cég jött szóba. mennyire kell kitekenem a lelkem, illetve napi hány km amit menni kell kb? és mennyire kell ''időre'' menni??
Valakinek valamilyen tapasztalat? nagyon megköszönném.
-
Cs1bu
tag
-
Cs1bu
tag
-
Cs1bu
tag
-
Cs1bu
tag
Egy ilyen bringát mennyiért lehetne eladni?
fek hayes, elol 203as, de a 160is megvan. agyak alivio, elol mavic 117, hatul 717, valto elol deore (van lx is), hatul xt, fogsor xt, valtokar deore, stucni truvativ, kormany kona, villa olajos exr pro
Váz kona Caldera képet emailba tudok küldeni.
-
Cs1bu
tag
-
Cs1bu
tag
-
Cs1bu
tag
Hát nem igazán tervezem a buherálását
annál jobban féltem. Tán életem legjobb cangája van most a popsim alatt
Csak kéne valami Hajtokar, mert elöl ugrik a láncom, hátul meg uj fogaskoszoru, meg lánc. szal kizárásos alapon az maradt
szal valami használtas megoldást keresek hogy ne kerüljön sok pénzembe...
Szerk: Lehet bebuktam mert az enyém oldalára XC van irva nem Race
[Szerkesztve] -
Cs1bu
tag
Akkor még nem hallottam róla semmit, igazábol igazán érzékeny teleszkóp, nagyon bevállt eddig, ezért nem értem hogy mi a gondja másnak ezzel. Nekem azt mondták hogy 65k környékén mozog a telo, és vacsi ujonan vettem 25k-ért.
(nem tetszett a mozgása) 10cm-t mozog hivatalosan. (ki is mozogja
)
élmény veled bringázni de télleg. Amugy, mi a fene az U-turn. erre nem sikerült rájönnöm. -
Cs1bu
tag
Hali!!!
Kérdésem lenne. most vettem egy RockShox Telót, (Duke) Easton becsuszoszárasat. Véleményeket szeretnék kérni róla, eddig nem hallottam Jó dolgokat róla :S
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum IV.
- (téma lezárva)
- LEGO klub
- Milyen TV-t vegyek?
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- NBA és kosárlabda topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
szal valami használtas megoldást keresek hogy ne kerüljön sok pénzembe...