Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Internet fejlesztés országosan!
- Asszociációs játék. :)
- Üzenet az országnak
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi történik egy netes csalás után?
Aktív témák
-
salieri.
őstag
valaki tudna ajanalni valami kenyelmes ulest ? mert mar nem tudom milyet valasszak sajnos napi 80 km tekeres mellett nem lehet kibirni annyira kellemetlen a jelenlegi ulesemet mindutt istenitik de egy kalap szamocat nem ert Fizik Cp nisene gel mg palcas borzaszto kenyelmetlen es recseg is
-
salieri.
őstag
Sziasztok! Városi és túra használatra tudtok ajanlani 2-3000ft -ig MTB 26"külső gumit? Jelenleg Wtb werewolf van 2,1 es tul vastag es tul terepes ,aszfalton nagy a gordulesi ellenallasa...
[ Szerkesztve ]
-
salieri.
őstag
válasz knifemaster #14207 üzenetére
ez sajna sok összegbe most nekem
-
salieri.
őstag
válasz rétisün #14266 üzenetére
Lehet venni ra taposot igy szerintem celszeru ketoldalas spd-t venni! Eleinte gyakorolj fal mellett gyenge rugoerosseggel majd indulj el.. De vigyazz ,ha nagyon gyengere van allitva es kiallsz a nyeregbol konnyen kipattan ha elmozditod a labad! En mindenkepp azt javaslom kozepes rugoerovel kozlekedj eleinte ,aztan ha magabiztosabbnak erzed magad tekerd beljebb kicsit bar a helyzet az ,hogy eses nelkul nem lehet megtanulni igazan spdzni! Elfelejted kivenni mondjuk egy piros lampanal ...Vészhelyzetekre fel kell keszulni.. En ezt hasznalom ket es fel eve tokeletes,sarban is jol old! :! [link] vagy meg jo Az M520 as is! annyi hogy azon van rugoerosseg kijelzo ! Erdemes zacsis, OEM valtozatot keresni ,mert olcsobb .Hervisben lehet hozza venni diamondback cipot cirka 9-10 e ft! nagyon korrekt, a shimano cipok semmivel sem komfortosabbak,tartosabbak!
-
salieri.
őstag
Hayes GX-2 160 mm es tarcsafekrol kernek velemenyeket?!Valakinek tapasztalat?
-
salieri.
őstag
Magellan Hydra,vagy Draco szeirntem tokeletes valasztas szamodra ! 18 colos vaz kell a magassagodhoz! 50-58 ezer ft korul van az áruk! Agyaknal itt nem nagyon tudssz figyelni ilyen kategoriaban!B+ korrekt cuccokat gyart ! Ulést szerintem csereltesd Le vasarlaskor BBB anatomicra! Mert a gyarilag ulesek nagyon kenyelmetlenek! [link]
[ Szerkesztve ]
-
salieri.
őstag
válasz Tothgera30 #14322 üzenetére
Igen de ennyit nem szan ra az illetekes szemely 50 ezer korul gondolkodott! valamint ez a gepida mas felhasznalasra van! illetve ahogy nezem nem 18 "-os a váza sem!
[ Szerkesztve ]
-
salieri.
őstag
a lanckereket ti mivel tudjatok kitisztitani ? vagy mivel tisztitjatok? ranyomattam wd 40 et majd sikaltam ... de a finom homokszemcsek rajta maradtak!
-
salieri.
őstag
specialized aurora bukoja van valakinek? ha igen mi a velemeny rola?
-
salieri.
őstag
sziasztok! errol a bringarol valaki tudna velemenyt mondani ? [link]
-
salieri.
őstag
hasznalt orszaguti bringat szeretnek vasarolni ! ugy 30 k korul lehet mar venni hasznalt korrekt gepet?
-
salieri.
őstag
Sziasztok! orszaguti bringat fel tudom fujni autos pumpaval? A gumira az van irva 8 bar kell bele az autos pumpa viszont csak 6 barig mér(fúj)?
-
salieri.
őstag
matricat hol lehet vajon venni bringara? most lesz atfestve a bianchi caurusom es szeretnek ra uyganolyan matricakat..
-
salieri.
őstag
Keresek 100-as ,1"-os menetes országúti kormányszárat 26 mm -es kormánybefogóval!
-
salieri.
őstag
A vitus országúti váz mond valakinek valamit? Milyen minőségűek voltak ezek?
-
salieri.
őstag
Shimano 600 tri- color szettrol valaki tudna infot szolgaltatni ? Mennyire erdemes megvenni? Milyen a minosege?
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen processzort vegyek?
- Hardcore café
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy tab A 6
- Klipsch R-121SW
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest