Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum IV. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#33292) Xantomas válasza sbazsi (#33284) üzenetére


Xantomas
őstag

Tavaly megtettem párszor, de szigorúan 1-2 sör. Akkoriban volt nyár vége felé az első ellenőrzősdi, és egyszer félreállítottak minket, megkérdezték, hogy fogyasztottunk-e alkoholt. Mondtuk hogy igen, megkértek, kedvesen, hogy akkor szálljunk le, és fél órát csak toljuk. Nem dülöngéltünk, nem kiabáltunk, csak egyszerűen mindenkit megkértek hogy álljunk félre.
De legközelebb ne tegyük, mert szankciókat fognak bevezetni.

Azóta már igen komoly helyszíni bírság van az ittas kerékpározásért. 10 után az Erzsébet tér, városliget, és környéke tele van velük. Szimpla, Kuplung, Gödör, Dürer-kert... ezek mind-mind kerékpáros orientált szórakozóhelyek. Figyelik is a bringásokat, de inkább csak ránk vigyáznak.
A városliget ilyen szempontból pont kritikus hely. Ha iszol, inkább maradj ott még egy fél órát, igyál a kávét, vagy egy teát, majd inkább told, egy fél órát (a mozgás gyorsabban kiviszi belőled), és ha ezután nagyon szükséges, menjél kivilágítva a bicikliúton 15-tel csorogva.

Mod: Eleve nem iszok sokat. 1-2 sör +1 feles elég arra, hogy a fél éjszakára megalapozza hogy a szokásosnál oldottabban és könnyebben beszéljek, ha pedig többet iszok, akár csak egy felessel akkor átesek a ló túloldalára, és már nem tudom kontrollálni magam. Aki ismer élőben, az tudja miért írom.

Simon ahogy Jofi81 is írja, az továbbra is Lumen.

[ Szerkesztve ]

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum IV. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.