Hirdetés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
- Szólánc.
- E91 blog 2. rész
Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Na most jövök elrettenteni, akinek a fórumozók közül nincs sisakja és/vagy normális világítása, annak különösen ajánlom az alábbi cikk elolvasását.
Tény, hogy munkagödröt jelzés nélkül hagyni nem szabályos, és biztosan megütik a bokájukat, akik az utat építik. DE. Közvilágítás nélküli útszakaszon lement a felmart útra, ez már önmagában finoman szólva sem okos döntés. Ráadásul szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy nem volt világítása és sisakja sem a srácnak. A munkások felelőtlenek voltak, a srác is, és belehalt. Ha legalább lámpája lett volna, megláthatta volna a gödröt, még gyenge lámpával is legalább már amikor közeledik, kisebbet esik, túlélheti. Vagy ha csak sisak van rajta, a legolcsóbb fajta akár, már nem veri oda a fejét a betonhoz, túlélheti. Ha mindkettő van, szerintem meg sem történik az egész, legalábbis így biztosan nem.
MINDIG hordjatok sisakot, és éjjel rendes világítást elöl (nem villogót, lámpát!!!), hátul is egy piros lámpát, folyamatos fénnyel, plusz lakott területen kívül igenis sárga mellényt, mert ezeknek a hiányába bele lehet halni.
mod: Ja és látszik, hogy a cikkben az alsó képen épp két mellényes, de sisak és világítás nélküli kerékpáros halad el a gödör mellett. Megintcsak bírságolni kéne...
Amikor a múltkor elütöttek egy bringás srácot éjjel a házunk előtt, az elhaladó bringásokból 10-ből legalább 8-nak se lámpája, se sisakja nem volt. A rendőrök helyében bizony bírságoltattam volna őket mind (csak lámpa miatt lehet, tudom), rámutatva a srác autó alá gyűrt brigájára, hogy na ezt kockáztatjátok...
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest